Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Duhovski ophod ljelja

  U Gorjanima počinje program ovogodišnjeg proljetnog ophoda ljelja koji se već tradicionalno održava za Duhove. U 20 sati je predstavljanje knjige “Gorjanske ljelje” autora Ivana Lovića, a sutra tijekom dana će se održati radionica zlatoveza, tkanja i tradicijskog češljanj. U 15 sati je otvorenje izložbe ručnih radova i slika likovne kolonije, u 16 sati je rastavljanje i sastavljanje zaprežnih kola na nogometnom igralištu, a u 18 sati mimohod i nastup sudionika međunarodne smotre folklora “Legenda o ljeljama”.
  U nedjelju u 11,45 je proljetni ophod ljelja kroz Gorjane, a u 17 sati svoj proljetni ophod ljelje će izvesti i u Punitovcima.
  u Gorjanima počinje program ovogodišnjeg proljetnog ophoda ljelja koji se već tradicionalno održava za Duhove. Od 10 do 17 sati u lovačkom domu traje radionica sviranja tradicijskih instrumenata, a u 20 sati je predstavljanje knjige “Gorjanske ljelje” autora Ivana Lovića. Sutra, osim radionice sviranja tradicijskih instrumenata, tijekom dana će se održati i radionica zlatoveza, tkanja i tradicijskoj češljanja, u 15 sati je otvorenje izložbe ručnih radova i slika likovne kolonije, u 16 sati je rastavljanje i sastavljanje zaprežnih kola na nogometnom igralištu, a u 18 sati mimohod sudionika međunarodne smotre folklora “Legenda o ljeljama”.
  U nedjelju u 11,45 je proljetni ophod ljelja kroz Gorjane, a u 17 sati svoj proljetni ophod ljelje će izvesti i u Punitovcima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog