Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanke ponovo prvoligašice

  KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U PRVHU HRVATSKU KUGLAČKU LIGU

  Đakovčanke ponovo prvoligašice

  Prošle su tri godine otkako su đakovačke kuglačice napustile prvoligaško društvo, ali pomlađivanjem sastava i stvaranjem nove generacije Đakovčanke su se vratile u elitni razred hrvatskoga kuglanja. Tijekom drugoligaške sezone Đakovčanke su potvrdile dominaciju i osvajanjem prvoga mjesta, stekle su pravo borbe za povratak u prvoligaško društvo. Trener Stanko Kuburić tijekom sezone davao je priliku svim mlađim igračicama koje su, na kraju, opravdale očekivanja svoga trenera.

  U subotu i nedjelju Đakovčanke su odigrale kvalifikacijena Gradskoj kuglani u Bjelovaru. Osvajanjem drugoga mjesta đakovačke kuglačice ispunile su cilj: povratak u prvoligaško društvo. Prvoga dana, Đakovčanke su držale drugo mjesto ispred igračica Novske. 68 čunjeva bila je dovoljna garancija da će drugoga dana igračice Stanka Kuburića zadržati drugo mjesto koje osigurava viši rang. Drugoga dana Đakovčanke nisu baš najbolje otvorile susret jer su prije posljednjega para, igračice Novske ušle s prednošću od sedam čunjeva. Međutim, najbolje đakovačke igračice Marijana Peršun i Helena Korbar, u posljednjem su paru, nadoknadile zaostatak i s viškom od 75 čunjeva uspješno završile turnir.

  U dvodnevnom natjecanju, u redovima Đakova, najviše čunjeva srušila je Helena Korbar (1118), Dalija Perković srušila je 1083, Marijana Peršun 1044, Nada Kulaš 1029, Vlatka Berc 1027 i Zora Grbeša 989 čunjeva.

  1. ŠUBIĆEVAC                   6322

  2. ĐAKOVO                        6290

  3. NOVSKA                         6215

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog