Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bogat kulturni vikend

  U Spomen muzeju biskupa Josipa Jurja Strossmayera sutra će biti otvorena izložba umjetnina iz zbirke Spomen muzeja. Otvorenje je u 11 sati, a prije toga, u 10 sati bit će predstavljena knjiga biskupa Strossmayera “Putopisne crtice”.

  U sklopu 10. Strossmayerovih dana u nedjelju će u đakovačkoj katedrali, pod ravnanjem maestra Saše Britvića, koncert održati Zagrebačka filharmonija. Solistica na violončelu je Monika Leskovar, a na programu su Čajkovski, Mendelssohn i Odak. Početak je u 19,30.

  U Gašincima će se sutra održati šesta po redu kulturna manifestacija “Kolo na ledini”. Program počinje u 17 sati svetom misom, a nakon toga od 18 sati na ljetnoj pozornici nastavlja se folklorni program uz sudjelovanje desetak kulturno-umjetničkih društava iz cijele Hrvatske.

  Folklorni ansambl “Slavonske kraljice “KUD-a Tena svoj tradicionalni godišnji koncert održat će u nedjelju u Hrvatskom domu. Nedjeljnim koncertom pod nazivom “Već se udaj ti u selo moje”, koji počinje u 20 sati, članovi KUD-a Tena označit će 27. obljetnicu djelovanja.

  U subotu u Viškovcima u 10,30 sati počinje 5. Međunarodna slikarska kolonija koju orgnaizira Udruga umjetnika “Tin Ujević”. Radovi nastali na koloniji bit će izloženi u Galeriji Ivan Tišov. U večernjim satima predviđen je pjesničko-blazbeni program.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog