Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slavonia band – Veliki zagrebački koncert!

  Slavonia band, band koji tamburaškoj glazbi daje sasvim drugu dimenziju te jedan od naših najslušanijih i koncertno najaktivnijih sastava, u petak 20. travnja, konačno će održati veliki koncert u Zagrebu!

  Pjesmom„Raduje me, raduje“ najavili su planove za travanj, a to su kruna svakog glazbenika – koncert u Zagrebu i izlazak albuma!

  Koncert će se održati u klubu Boogaloo, u petak 20.4.2012. godine, a ulaznice su od 3.4. u prodaji!
  Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn a iste se mogu kupiti u Croatia Records dućanu u Bogovićevoj 5 te u klubu Boogaloo, Vukovarska 68.
  S obzirom na veliki interes već pri samoj najavi koncerta, očekujemo punu dvoranu te preporučujemo da svoju ulaznicu nabavite na vrijeme.

  Da su Slavonia band jedan od naslušanijih i najposjećenijih sastava u Hrvatskoj govori i činjenica da su njihove pjesme jedne od slušanijih na Youtube kanalu. Evo zanimljivih brojaka: pjesma ‘Zlatna polja’ pregledana je više od milijun puta, ‘Ej, lutkice’ ima gotovo 900.000 pregleda, „Još jedna dan bez nje“ je premašio brojku od 750.000 pregleda a posljednja, Malena, 350 tisuća.

  Kad se pogleda šire, i sveukupni pregledi pjesama koji domašuju brojku od 5 milijuna pogleda, Slavonia banda se zasigurno mogu svrstati u popularnije izvođače ovih prostora. Kad se uzme u obzir da su medijski minimalno zanimljivi i da se njihov uspjeh svodi isključivo na njihove pjesme i obožavatelje, vjerujemo da ćete se složiti kako su ove brojke uistinu iznimne.

  Njihova nova pjesma „ Raduje me, raduje“ koju potpisuje, kao i prijašnje, Boris Đurđević iz grupe Colonia, u 10ak dana poslušana je skoro 30.000 puta!
  Poslušajte! –
  http://www.youtube.com/watch?v=IwX6f7h9Llk 

  Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 70 kn.

  Slavonia band možete pratiti na:

  http://www.slavoniaband.hr/

  http://hr-hr.facebook.com/slavoniaband

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog