Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Pobjeda s pola „gasa“!

    TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

    Pobjeda s pola „gasa“!

    20. KOLO

    PAN ĐAKOVO – BELIŠĆE 36:14 (18:6)

     

    Rukometašice Pan Đakova protiv gošći iz Belišća upisale su novu rutinsku pobjedu. Na početku utakmice Đakovčanke su povele s 3:0 i već je tada bilo jasno da će „panovke“ upisati nova dva boda. Što se utakmica bližila kraju i rezultat je rastao u korist domaćih igračica. Trener Đino Grgić dao je priliku svim igračicama koje su se upisale u listu strijelaca. Najviše pogodaka postigla je Marija Matasović, čak osam, a odmah do nje bila je Helena Barić sa sedam. Po tri gola postigle su Marina Dubravac i Doris Humbal, dva puta u listu strijelaca upisale su se: Antonija Klemen, Helena Prskalo i Lucija Bogdanović, a jedan gol zabile su: Danijela Maras, Anamarija Čuić, Matea Radoš, Klara Filaković i Marina Perić. Ba vratima su bile Vlatka Tokić i Zvonimira Klemen. Trener: Đino Grgić

    * * * * *

    ŽUPANIJSKA KADETSKA RUKOMETNA LIGA ZA IGRAČICE ROĐENE 2OOO. I MLAĐE

    OSIJEK – PAN ĐAKOVO 14:15

    Mlade Đakovčanke upisale su vrijednu pobjedu protiv tradicionalnih protivnica iz Osijeka. Najzaslužnije za pobjedu su Barišić s pet golova, po četiri su postigle Prskalo i Privara, a dva puta se u listu strijelaca upisala Prekačin. Još su igrale: Dunđerović, Delić, Goluža, Inga Dunđerović, Vulama, Kelava, Popović, Buršić, Kladarić. Trener: Mladen Rajković.

    * * * * *

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    24. KOLO

    DUGO SELO – ĐAKOVO                35:29

    Đakovački rukometaši nisu previše očekivali od gostovanja u Dugom Selu. Iako su poraženi Đakovčani mogu biti zadovoljni jer su tijekom cijeloga susreta igrali solidno ne dopuštajući protivniku da napravi veliku razliku.

    U pretposljednjem kolu đakovački rukometaši na svom terenu dočekuju momčad Moslavine i za oproštaj svi u klubu obećavaju pobjedu.

    .

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog