Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Lideru poklonili bod!

    TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

    Lideru poklonili bod!

    17. KOLO

    CROATIA – BSK (BIJELO BRDO)  1:1 (1:0)

    Gdje god dođu nogometaši iz Bijeloga Brda privuku poseban natjecateljski naboj jer sve momčadi pokušavaju nanijeti prvi poraz vodećoj momčadi lige. Tako je bilo i u subotnjem susretu na stadionu Sjever. Nogometaši Croatije motivirano su ušli u susret što im je donijelo rano vodstvo. Slobodni udarac iskosa u kazneni prostor gostiju ubacio je Stipanović, loptu je dodirnuo Blažević što je bilo dovoljno da gostujući kapetan Rakić loptu ubaci u svoju mrežu. Do odlaska na odmor bila je to ravnopravna utakmica koja je nagovijestila prvi poraz vodećega BSK-a. U nastavku susreta domaći su u razdoblju od 60. Do 75. Minute imali tri stopostotne prilike, ali za izglednije vodstvo nije bilo sreće. I kada se činilo da će bodovi ostati u Đakovu, obrana Croatije poklonila je bod gostima. Jednu bezazlenu loptu branič Ivan Lokmić vratio je golmanu Piplici koji je pokušao izbaciti loptu u polje. Međutim, đakovački golman odlično je uposlio gostujućega napadača Kuburića koji i sam iznenađen ubacuje loptu u  mrežu. Do kraja susreta, obje momčadi mogle su doći do vodstva, ali rezultat je ostao nepromijenjen – 1:1.

    Croatia je igrala u sastavu: Piplica, Bešlić, Lokmić, Blažević (67. Lovaković), Kerovec, Novoselić, Ivanušec, Kedačić, Stipanović (78. Milković), Gavran, Sivrić (90. Iletić). Trener: Damir Lelas.

    OLIMPIJA – ĐAKOVO     3:1 (1:0)

    Nogometaši Đakova na gostovanju u Osijeku doživjeli su poraz. Osječke „ljubičice“ došle su u vodstvo u 10. Minuti golom Šimića što je bio i rezultat prvoga dijela. Nakon samo dvije minute nastavka Osječani su došli do vodstva 2:0, a strijelac drugoga gola bio je Živković. Nešto olju igru Đakovčani su okrunili golom Ivića u 59. minuti. Do samoga kraja gosti su pokušavali doći do izjednačenja, a u posljednjoj minuti domaći su zapečatili svoja tri boda. Đakovački branič Mezeji u kaznenom prostoru srušio je osječkoga napadača za što je dobio crveni karton. Siguran izvođač najstrože kazne za 3:1 bio je Tabak.

    Za Đakovo su igrali: Begović, Klemen (69. Majer), Babić, Barišić, Beljan, Nikolić, Ivić, Bandalo, Mezeji, Ivanda (46. Ognjenović), Grgačević (82. Križanović).

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog