Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDSSB-ovci se povlače iz odbora, radnih tijela GV i trgovačkih društava

  Uoči sjednice Gradskog vijeća priopćenjem se oglasio đakovački HDSSB, odnosno predsjednik Gradskog odbora Ivan Išasegi i gradonačelnik Zoran Vinković prozivajući SDP za nevjerodostojnost.
  “Politička platforma kojoj su građnake i građani Đakova dali povjerenje na lokalnim izborima, a činile su je stranke HDSSB, HNS i SDP, uništena je procesom kojeg predvodi đakovački SDP u suradnji s HDZ-om”, navodi se u priopćenju. Osim podsjećanja na činjenicu da je pune tri godine odnos izvršne vlasti i Gradskog vijeća funkcionirao bez problema, u HDSSB-ovu priopćenju se navodi da je SDP odlučio razvrgnuti koaliciju s HDSSB-om ne objasnivši biračima zašto su, kako se navodi, “političkom prostitucijom i suradnjom s HDZ-om odlučili izmijeniti Statut Grada Đakova kojega su prihvatili na početku mandata”. Taj potez posljedica je lažne brige za rad gradskih tvrtki, tvrdi se u priopćenju HDSSB-a, uz konstataciju da je riječ o običnoj podjeli političkog plijena u kojoj će SDP dobiti potporu HDZ-a.
  “Tu moralnu crtu HDSSB nije spreman prijeći, pa njegovi vijećnici, ne želeći biti dio procesa kojega karakterizira politička nevjerodostojnost i politički cirkus, podnose ostavke na funkcije u odborima i drugim radnim tijelima Gradskog vijeća, kao i u nadzornim odborima trgovačkih društava i upravnih vijeća gradskih ustanova”, navodi se u priopćenju koje potpisuju Išasegi i Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog