Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Đakovački „županjci“ odnijeli bodove

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    Đakovački „županjci“ odnijeli bodove

    18.KOLO

    ĐAKOVO – ŽUPANJA     34:30 (14:14)

    Županjci su na ogled  sa starim rivalima došli s neslavnim rekordom: niti jednom dosada nisu slavili u Đakovu. Unatoč lošim igrama i rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva, gosti su se nadali da mogu prekinuti crni niz poraza. Za Đakovčane utakmica je bila jako važna jer, kao prvo, nisu smjeli razočarati oko petstotinjak navijača, a kao drugo, trebalo je prekinuti crni niz poraza.

    Gosti su svoju namjeru iskazali na otvaranju utakmice: poveli su golovima Nađa i Milišića s 2:0, ali domaći su ubrzo izjednačili na 2:2 i 3:3. Nakon početnoga ispitivanja Đakovčani su do odmora bili u stalnom, doduše, minimalnom vodstvu ponajprije zahvaljujući raspoloženom Davoru Škaliću koji je postigao pet golova. Najveće vodstvo u prvom dijelu domaći su imali kod rezultata 12:9, ali uporni gosti s tri uzastopna gola dolaze do 12:12 da bi prva dionica susreta završila bez pobjednika – 14:14.

    Golovima Dušanića gosti otvaraju nastavak susreta i dolaze do vodstva 16:14. To je unijelo nervozu u domaće redove i tada kreće serija loših napadačkih akcija, a osim toga, oba đakovačka golmana, i Frizon i Petrović nisu imali svoj dan. Uz odličnoga Milišića i Dušanića proradili su i đakovački „županjci“ Ante Duvnjak i Jerko Peić tako da su gosti pobjegli na pet golova prednosti (19:24) i tada je utakmica bila riješena. Nekoliko teških udaraca zaustavio je Mladen Rajković, a nervozu je dodatno unijela i đakovačka klupa s dvije pogrešne izmjene tako da su dva puta ostali s igračem manje. U tim trenucima Županjci su mogli početi sa slavljem. Pojedinačni bljeskovi Denisa Tota, Tomislava Barberića i Ivana Kovača bili su dovoljni samo za ublažavanje poraza.

    Ovim porazom đakovački brod se opasno zaljuljao jer ovo je treći poraz u nizu (dva domaća), a već u subotu slijedi gostovanje u Biogradu.

    Strijelci za Đakovo bili su: Kovač 5, Boris Lubar 3, David Lubar 1, Tot 5, Tomislav Barberić 6, Škalić 7, Šimić 3. Još su igrali: Frizon, Petrović, Poljičak, Kapular, Perković, Zrakić, Ivan Barberić, Klepo, Pahanić. Trener: Daniel Špehar.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog