Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija u Zagrebu privela 29 mljekara-prosvjednika

  Dio mljekara koji deseti dan prosvjeduju u Zagrebu ispred Dukata policija je noćas privela, a među njima je, kako doznajemo od Bože Tolušića Điđe, i nekoliko s područja Đakovštine.
  Akcija je uslijedila nakon što su se prosvjednici vratili s pregovora u Ministarstvu poljopirivrede i nakon što su, prema dogovoru, deblokirali jednu traku Slavonske avenije. “Tada nas je okružilo stotinjak policajaca i svi koji su se našli u tom području su potrpani u policijska vozila”, ističe Tolušić. Prema njegovim riječima privedeno je 29 prosvjednika koji se još uvijek nalaze u tri zagrebačke policijske postaje. Među privedenima je i nekoliko mljekara s područja Đakvoštine.
  A kako će na sinoćnja zbivanja u Zagrebu reagirati prosvjednici na đakovačkoj obilaznici koja je ponovo blokirana od jučer u 17 sati, odlučit će nakon što se svi okupe, doznajemo od Matije Brlošića. “Očito da se netko u Zagrebu bojao dočekati jutro s blokiranom Slavonskom avenijom što bi izazvalo kolaps, pa se odlučio na ovaj drastičan i brutalan potez”, kratko je sinoćnju akciju policije prokomentirao Brlošić.
  Na prosvjednom punktu na đakovačkoj obilaznici i dalje je četrdesetak traktora.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog