Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otkriveni krivotvoritelji i razbojnik

  Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 45-godišnjakinja, 43-godišnjak i 36-godišnjakinja iz Đakova počinili kazneno djelo krivotvorenje novca.
  Naime, policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta u utorak su temeljem sudbenog naloga pretražili domove i druge prostorije koje koriste počinitelji gdje su pronašli i oduzeli računalnu opremu.
  Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 45-godišnjakinja i 43-godišnjak tijekom 2011. godine pribavili 59 krivotvorenih novčanica u apoenu od 1.000 kuna koje su zajedno s 36-godišnjakinjom stavili u opticaj i to na 59 lokacija na području Republike Hrvatske. Slijede im kaznene prijave.

  Policijska uprava osječko baranjska objavila je također da se provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano sumnja da je 28-godišnji Đakovčanin tijekom siječnja i veljače izvršio tri razbojništva i dvije provale. Razbojništva je počinio u Našicama u otkupnoj stanici za zlato te u dvije trgovine u Đakovu, a provaljivao je i u obiteljske kuće na području Đakovštine. Prilikom činjenja kaznenih djela otuđio je zlatninu i novac te u jednom slučaju električni alat. Razbojništva je počinio nad djelatnicama prijeteći im hladnim oružjem i pištoljem. U dva slučaja pri činjenju kaznenih djela pomogao mu je 27-godišnjak iz Đakova. Đakovčani su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske i protiv njih slijede odgovarajuće prijave nadležnom Državnom odvjetništvu, objavila je policija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog