Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna demolirala „želju“

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Fortuna demolirala „želju“

  14. KOLO

  FORTUNA – ŽELJEZNIČAR (OSIJEK)          8:0

  Dugo su se kuglači Fortune pripremali za derbi susret protiv vodećih Osječana. U odličnoj partiji gdje nije bilo slaboga mjesta, Đakovčani su „ponizili“ „željezničare“ ne prepustivši im niti jedan bod. Koliko su „fortunaši“ bili moćni pokazuje i broj srušenih čunjeva: čak 3560, a i 225 čunjeva razlike dovoljno govori o dominaciji domaćih. Susret su otvorili Ivica Funarić (575) i Milenko Nikolić (573), a u drugom paru pobjede su upisali Darinko Radoš s 599 i Ivan Živković s 583 srušena čunja. „Ljepoticu“ dana odigrao je Denis Leko Mlivić koji je srušio 638 čunjeva, a odlično je bacao i Mile Drmić koji je srušio 592 „drva“. U ovakvom izdanju Fortune niti puno jača momčad ne bi imala šanse.

   

  Ovom pobjedom Fortuna je smanjila zaostatak za vodećim Osječanima na samo dva boda i očito je da će u nastavku prvenstva biti zanimljivo u borbi za naslov prvaka. A ako je suditi po ovome izdanje đakovačkih kuglača, naslov prvaka mogao bi završiti u Đakovu.

  DEVETKA – SILOS             2:6

  Odličan posao obavili su i kuglači Silosa gostujućom pobjedom u Osijeku. Svih šest đakovačkih kuglača postigli su ujednačene pojedinačne rezultate što je bilo dovoljno za dva nova boda. U prvom paru Tomislav Dumančić (567) i Budimir Dragojević (597) doveli su Silos u vodstvo 2:0. Međutim, Osječani su u drugom paru izjednačili na 2:2, a svoje mečeve izgubili su Zvonko Mihaljević (555) i Goran Parač (560). Pobjedu Đakovčanima donijeli su Dražen Draženović i Željko Liović koji su postigli identičan rezultat – po 570 čunjeva svaki.

  Ovom pobjedom Silos i dalje drži peto mjesto sa 15 bodova.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

  12. KOLO

  ĐAKOVO – OBRTNIK (SL. BROD)               8:0

  Ulogu favorita đakovačke kuglačice ostvarile su u potpunosti. S maksimalnih 8:0 pobijedile su brodski Obrtnik i tako i dalje ostale na vrhu drugoligaške tablice. Utakmicu je odlično otvorila Marijana Peršun sa srušenih 617 čunjeva, a bod u paru upisala je i Helena Korbar sa solidnih 551 čunjem. U drugom paru Zora Grbeša (567) i Lucija Kuna (486) upisale su pojedinačne pobjede, a posao su u trećem paru dovršile Dalija Perković (523) i Vlatka Berc (554).

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate u 16. kolu ostvarili su: Zlatko Erceg (Majerovi) 586, Božidar Farkaš (Majerovi) 572, Perija Marić (Libro) i Željko Obad (Sun Truck) 568, Ivica Jerković (Libro) 562, Nikola Lovrić (Majerovi) 561, Branko Pintarić (Novi silos) 558.

  REZULTATI 16. KOLA:

  POLICIJA – GRICKOVI                    5:3

  MANDARIĆ ŠPED – LIBRO            2:6

  SUN TRUCK – NOVI SILOS            7:1

  MAJEROVI – ĐAK. VINA                               7:1

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog