Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odjel pojačane skrbi u funkciji pred kraj godine

  U đakovačkom Domu za starije i nemoćne osobe  pri kraju su građevinski radovi na izgradnji dvokatne građevine sa suterenom u kojoj će biti smješten Odjel zdravstvene i pojačane njege korisnika. Radovi, kako ističe ravnateljica Branka Barna, teku prema planu, a na tom će odjelu, kada bude gotov,  biti nova 54 smještajna mjesta. Vrijednsot cijele investicije je oko 14 milijuna kuna.
  Ove je godine predviđeno opremanje, no, zbog procedure javnog natječaja, koja može potrajati, ravnateljica  očekuje se da će objekt biti u funkciji do pred kraj godine. Predviđeno je i zapošljavanje 44 nova djelatnika, no, kako tvrdi ravnateljica, još je neizvjesno hoće li nadležno ministarstvo odobriti zapošljavanje svih djelatnika predviđenih pravilnikom.
  Trenutačno je u đakovačkom Domu  za starije i nemoćne smješteno 190 korisnika, a iz godine u godinu sve je duža lista čekanja na kojoj je sada više od 600 potencijalnih korisnika. Isto tako, navodi ravnateljica,  produžilo  se i vrijeme čekanja, pa se sada, umjesto godinu do dvije, na smještaj čeka između dvije i tri godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog