Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovo – Belišće 1:1

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

  11. KOLO

  MLADOST (ČEMINAC) – ĐAKOVO           3:5

  Kuglačice Đakova uspješno su prošle neugodno gostovanje protiv Mladosti iz Čeminca. Na otvaranju susreta Vlatka Berc (533) i Dalija Perković(515) čime su Đakovčanke povele s 2 : 0. U drugom paru Nada Kulaš(223) i njena zamjena Lucija Kuna(249) i Helena Korbar(490) odigrale su lošije od očekivanog tako da su igračice iz Čeminca izjednačile na 2 : 2. Susret je odlučila Marijana Peršun koja je s 520 srušenih čunjeva pobijedila svoju protivnicu i tako sačuvala prednost od 10 ekipnih čunjeva. Zora Grbeša srušila je 518 čunjeva.

  Ovom pobjedom Đakovčanke su izbile na prvo mjesto sa 17 bodova iskoristivši poraz vodeće Koprivnice u Slavonskom Brodu.

  Đakovačke kuglačice ostvarile su još jednu pobjedu koja ih i dalje ostavlja na vrhu drugoligaške tablice.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  13. KOLO

  SILOS – ŽELJEZNIČAR BEL             2:6

  Kuglači Silosa nisu uspjeli u naumu da s drugoga mjesta skinu belišćanski Željezničar. Dražen Draženović odlično je otvorio meč sa srušenih 600 čunjeva, a svoju pojedinačnu partiju izgubio je Zvonko Mihaljević sa, za njega, skromnih 543 čunja. I u drugom paru vodila se izjednačena borba Budimir Dragojević donio je bod Silosu (565), a odlično je kuglao i Slobodan Brajković koji je „skinuo“ 607 čunjeva. Ali to, nažalost, nije bilo dovoljno za bod jer je gostujući igrač Siniša Salai izjednačio rekord prvenstva sa srušenih 649 čunjeva. Nakon dva para rezultat je bio 2:2 uz neznatnu gostujuću prednost u čunjevima. Utakmica je odlučena u posljednjem paru: Goran Parač napravio je također odličan rezultat (594 čunja), ali njegov protivnik Tomislav Čačić bio je bolji sa 616 čunjeva. Iako je Željko Liović srušio više čunjeva (576), meč je izgubio na setove čime su gosti iz Belišća upisali nova dva boda koja ih ostavljaju na drugom mjestu. Kuglači Silosa na tablici su pali za jedno mjesto, trenutno su šesti sa 13 bodova.

   

  BELIŠĆE –FORTUNA       1:7

  Bez većih problema kuglači Fortune upisali su nova dva boda protiv pretposljednjega Belišća. Pobjedu je nagovijestio Denis Leko Mlivić sa srušenih 619 čunjeva, a drugi bod Đakovčanima donio je Milenko Nikolić sa 579 srušenih „drva“. Darinko Radoš osvojio je bod s 558 čunjeva, a jedninu pojedinačnu partiju izgubio je Ivan Živković sa skromnih 539 čunjeva. Posao su dovršili Ivica Funarić (567) i Mile Drmić (560).

   

   

  * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Policija silovito juri prema naslovu prvaka gradske lige. Odlične partije pružaju i kuglači Libra.

  Najbolji pojedinačni rezultat 14. Kola ostvario je Zlatko Erceg (Majerovi) 624, Dario Baličević (Libro) srušio je 601 čunj, Karlo Šipoš (Grickovi) 580, Željko Obad (Sun Truck) i Zoran Rudnički (Policija) po 574, Petar Ivanda (Libro) 565.

  REZULTATI 14. KOLA:

  ĐASKOVAČKA VINA – MANDARIĆ ŠPED              2:6

  GRICKOVI – LIBRO                                         1:7

  FORTUNA – SUN TRUCK                              3:5

  MAJEROVI – POLICIJA                                  2:6

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog