Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tomić, Drmić, Vinković i Mandić ulaze u Sabor!

  Prema rezultatima nedjeljnih izbora, neposredni ulazak u sedmi saziv Sabora od đakovačkih kandidata osigurali su SDP-ov Damir Tomić, koji je bio peti na listi Kukuriku koalicije u IV. izbrnoj jedinici  i HDSSB-ov Ivan Drmić, koji je bio četvrti na listi svoje stranke. No, ukoliko se realizira dogovor, odnosno  najava čelnika HDSSB-a Vladimira Šišljagića da zadrži svoju sadašnju funkciju župana, onda će umjesto njega u Sabor ući još jedan Đakovčanin Zoran Vinković, koji je bio peti na listi HDSSB-a.

  Po istom ključu, šanse da uđe u Sabor, ali u V. Izbornoj jedinici ima i Ivica Mandić. Njegov ulazak u Sabor ovisi o tome hoće li se HNS-ovcu Ivanu Vrodaljaku, osječkom dogradonačelniku, koji je bio peti na listi Kukuriku koalicije, ponuditi dovoljno atraktivna funkcija u budućoj izvršnoj vlasti. U izjavi za naš Radio Vrdoljak to ipak drugačije pojašnjava, odnosno ističe da će  Ivica Mandić svakako ući u Sabor. “S obzriom da ću biti dio izvršne vlasti,  Ivica Mandić  ući će  u Sabor, a isto tako bi bilo i da smo izgubili izobore jer bih u tom slučaju zadržao  svoju funkciju osječkog dogradonačelnika”, pojašnjava Vrdoljak.

  Vrdoljaka se još jučer spominjalo kao mogućeg budućeg ministra poljoprivrede, no, on je oprezan u izjavama. “Ne razbacujemo se foteljama, situacija je vrlo ozbiljna i budući premijer Zoran Milanović odlučit će o sastavu svoje Vlade”, oprezan je Vrdoljak. Izvjesno je, međutim, da se vidi u izvršnoj vlasti.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog