Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šeks: HDSSB laže, Vlada je u OBŽ uložila 13,5 milijardi kuna

  “Hrvatska danas de facto postaje članica EU i ovo je povijesni dan”, konstatirao je  Vladimir Šeks govoreći na posljednjem predizbornom skupu HDZ-a u IV. izbornoj jedinici koji je održan večeras u Đakovu. Podsjetio je da su time ostvareni svi  strateški ciljevi koje je HDZ postavio prije dvadeset godina, te  stoga, kako je rekao, zaslužuje povjerenje birača i  u novom mandatu. “Nedjeljni izbori presudni su za političku budućnsot Hrvatske”, poručio je Šeks ističući da su kandidati  te stranke časni  i odgovorni ljudi čistih ruku.

  Govoreći o političkim oponentima,  Šeks je rekao da se  HDSSB i SDP koriste lažima kada tvrde  da se hrvatska Vlada i HDZ maćehinski odnosi prema  Slavoniji i Baranji. “Hrvatska vlada je u Osječko-baranjsku županiju u nepune četiri godine uložila 13,5 milijardi kuna”, ilustirao je Šeks svoju tvrdnju potkrijepivši ju  podacima o sredstvima izdvojenim za poticaje, auto ceste, zdravstvo, socijalnu skrb, školstvo, te upozorio da je upravo zahvaljujući HDZ-ovoj Vladi dosad javni sektor redovito dobivao plaće i mirovine. Čelnicima  HDSSB-a je odogoviro protuoptužbama da se upravo županijska vlast  maćehinski odnosi prema onim općinama i gradovima u kojima je HDZ ili neka druga stranka na vlasti. “Nema milosti za ljude iz tih općina i gradova, kažnjavaju sve građane samo zato štu ne pripadaju HDSSB-u”,  ustvrdio je Šeks zapitavši županijske čelnike gdje ide 400 milijuna kuna županijskog novca i koliko je od toga došlo u Đakovo. “HDSSB lije krokodilske suze za Slavoniju i Baranju, a što su učinili za razvoj Đakova”, pita  Šeks. “Kada bi postojala olimpijada u pljuvanju ili laganju tada bi se Šišljagić i Vinković okitili  brojnim odličjima”,  izjavio je Šeks odgovorivši tako na njihove istupe na predizbornim skupovima na kojima se, kako je rekao, rugaju HDZ-ovim kandidatima.

  Na HDZ-vom predizbornom skupu govorili su i drugi kandidati među kojima i Ante Raspudić, osmi na listi, koji je prozvao gradsku vlast za nedogovornost i nesposobnost  jer nema razvojnih projekata. Podsjetio je da su upravo čelnici HDSSB-a, dok su bili u HDZ-u, “haračili” slavonskim gospodarstvom.

  U izjavi za naš Radio Vladimir Šeks na kraju skupa prokomentirao je i objavu snimke Sanaderova iskaza   iz srpnja ove godine u kojoj se  spominje termin “Zoro osvetnik”. “Znam da se pojavila ta snimka, ali to nema veze s mojom izjavom iz rujna kada sam spomenuo tu sintagmu”, odgoviro  je Šeks pojasnivši da je taj termin spomenuo na temelju iskaza Sanaderove obrane, medijskih napisa i analitičara. “Nisam imao pojma o njegovom iskazu, iskoristio sam tu sintagmu jer su njegovi branitelji, komentatori, spekulirali da će se  on osvećivati HDZ-u. To je slučajna koincidencija, ne znajući da je on upotraijebio taj izraz i ja sam ga spomenuo dva mjeseca kasnija”, pojasnio je Šeks. Nije želio spekulirati o tome tko bi mogao snimku objaviti jer, kako je rekao, 20 0s0ba je imalo u ruci te zapisnike. “Odakle je to procurilo Bog će ga znati”, zaključio je Šeks.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog