Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova posrtanja đakovačkih košarkaša

  A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  5. KOLO

  VIROVITICA – METEOR ĐAKOVO              74:64

  Košarkaši Meteor Đakova na još su jednom gostovanju pokazali da ne mogu bez dva igrača: braniča Domagoja Norca i centra Davora Mikulića. U prvom poluvremenu bila je to utakmica u kojoj su Đakovčani držali rezultatski priključak, ali jednostavno, protiv ne baš jake Virovitice, nisu mogli prelomiti utakmicu. I drugo poluvrijeme proteklo je u istom ritmu: domaćin u laganom vodstvu, a Đakovčani bez snage i koncentracije za preokretom. Najbolji strijelac u redovima Meteor Đakova bio je Zvonimir Omazić sa 24 koša, Jelavić je dodao 15, Tadić 8, Ćurić 4, Kruljac 5, Gadžić 6, Žeravica 2. Još su igrali: Alduk, Marjanović, Tokić. Trener: Mario Omazić.

  * * * * *

  B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  6. KOLO

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – ORAHOVICA           55:68

  Gosti iz Orahovice prvu četvrtinu riješili su u svoju koristi (20:13) i tu su razliku održavali do kraja susreta, te zasluženo upisali novu pobjedu koja đakovačke „školarce“ i nakon šest kola ostavlja sa samo jednom pobjedom i pet poraza.

   ŠK SEDAM: Pauković 10, Tomić 10, Ćorić 4, Vrtarić, Radoš 4, Grbeša 6, Car, Martinović, Šušak, Nikolašević 16, Vukadin 5, Čalić

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETE

  ZAOSTALA UTAKMICA 4. KOLA

  METEOR ĐAKOVO – ŽUPANJA   84:66

  Mlađi kadeti Meteor Đakova sezonu su završili pobjedom u zaostaloj utakmici. U prvoj četvrtini vodila se ravnopravna borba, a u drugih deset minuta Đakovčani su prelomili utakmicu i na kraju zasluženo upisali novu pobjedu. Najbolji igrač susreta bio je Stjepan Hajduković sa postignutih 28 koševa, Bušić je dodao 14, tomić 11, Privara i Peran po 9, Vidović i Divić po 4, Sesar i Šutalo po 2, a juedan koš postigao je Marjanović. Još su igrali: Katalinić i Šola. Trener: Marko Müller.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog