Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Galić: Hrvatska je najviše ugrožena gospodarski

  Najvažniji cilj Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, čiji program je  na predizbornom skupu u Đakovu predstavio prof. dr. Radoslav Galić, prvi na listi u IV. izbornoj jedinici, je zaštita nacionalnih interesa koji su, kako je ocijenio,  najugroženiji u gospodarstvu. Galić smatra da je stvaranjem  hrvatske države ostvaren san dr. Ante Starčevića, no, kako je dodao, nije na pravi način odrađena “zaštita grunta”, kao ni  privatizacija. “Sve dosadašnje vlasti previše su vodile računa o svojim interesima, a u posljednje vrijeme o zaštiti  interesa stranog kapitala, dok je u potpunosti izostala zaštita običnog čovjeka, radnika, uposlenika”, konstatirao je Galić. Razvoj Hrvatske treba se bazirati na novcu koji će se namaknuti oporezivanjem visokog profita koji stranci iznose iz zemlje, stvaranje uvjeta za razvoj poljoprivrede, posebno kada je u pitanju obradivost poljoprivrednog zemljišta, te brigom o obrazovanju bez kojega ne možemo biti konkturentni u Europi, istaknuo je Galić.

  Bezproizvodnje nema razvoja, a naglasio je i  potrebu za  promjenom sustava upravljanja jer, kako je rekao, država nam nije organizirana, pa i ne čudi  korupcija i lopovluk kojih smo svjedoci.

  “HSP dr. Ante  Starčević   želi biti korektor vlasti kako se ne bi dogodilo da nam SDSS sa svoja tri zastupnika odlučuje”, poručio je biračima Galić ističući da se na listi broj 14 nalaze kandidati različitih profesija i dobi, među kojima ima i žena, a jedna od njih je i Đakovčanka Zorica Brzica –   šesta na listi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog