Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radnici Đakovštine blokiraju ulaz u tvrtku, a poljoprivrednici centar grada!

  Radnici Đakovštine, koji već osam dana neprekidno prosvjeduju pod vedrim nebom, i danas najavljuju blokadu dvaju ulaza u bivšu tvrtku. Zatvaranje ulaza, kako najavljuje Sanja Katić, počet će točno u podne i trajat će nešto duže nego jučer. Istodobno, prosvjednici se spremaju i za put prema Zagrebu, kamo će autobusom krenuti sutra u 6.30 sati. Svoje će zahtjeve ponoviti ispred Europskog doma, gdje će ih, kako najavljuju podržati i predstavnici Nezavisnog sindikata željezničara i braniteljske udruge.

  Za danas je sazvana sjednica Gradskog vijeća na kojoj je jedina točka dnevnog reda donošenje odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada Đakova, odnosno katastarskih općina Budrovci, Đakovo, Đurđanci, Ivanovci, Novi Perkovci, Piškorevci, Selci Đakovački i Široko Polje. Sjednica počinje u 14 sati.

  Istodobno s održavanjem sjednice Gradskog vijeća, najavljen je i prosvjed nezadovoljnih poljoprivrednika grada Đakova i prigradskih naselja zbog, kako se navodi u pozivu, nezakonite i netransparentne dodjele državnog poljoprivrednog zemljišta. Prosvjed će početi u 13 sati ispred zgrade gradske vijećnice, nakon čega će seljaci poljoprivrednom mehanizacijom blokirati uži centar grada oko kružnoga toka.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog