Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Podršku radnicima Đakovštine dale žene Kamenskog i zagrebački branitelji Vukovara

  Radnici Đakovštine, koji već osam dana neprekidno prosvjeduju pod vedrim nebom, danas su prosvjednom šetnjom od jednog do drugog ulaza u bivšu tvrtku blokirali promet u Nazorovoj ulici. “Nema predaje, danas mi, sutra vi”, uzvikivali su u povorci u kojoj je bilo njih dvjestotinjak. 

  Podršku bivšim radnicima Đakovštine danas su došle dati žene iz Udruge Kamensko jer, kako su istkanule, “ovi ljudi prolaze istu Kalvariju koju smo smo prošle i još  uvijek prolazimo i mi”.

  Solidarnost su izrazili i zagrebački branitelji Vukovara čiji predsjednik Damir Jašarević se posebno osvrnuo na nedavne izjave ministra Petra Čobankovića da su radnici Đakovštine sami krivi za propast svoje tvrtke. ”  Ne može ovdje  65 branitelja ostati bez posla , a da ministra nije briga, ne može vam Petar  Čobankoivć  govoriti da ste trebali znati kako se ovdje posluje i krade, pa ga ja pitam je li on znao  kada je Ivo Sanader krao.  Zašto onda nije digao svoj glas?”, pita Jašarević.

  Osim današnje blokade prometa, prosvjednici se spremaju i za sutrašnji  put u Zagreb pred njemačko veleposlanstvo i Europski dom jer, kako pojašnjava STjepan Ljubej, internacionalizacijom slučaja želimo poručiti da nam u Hrvatskoj više nema tko pomoći. 

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog