Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još jedan težak poraz đakovačkih „školaraca“

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORE

  Još jedan težak poraz đakovačkih „školaraca“

  ZAOSTALA UTAKMICA 9. KOLA

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ II – BROD SVJETLOST              46:111

  Brodski juniori samo su potvrdili osvajanje prvoga mjesta u grupi „B“- Đakovački „školarci“ bili su nemoćni što potvrđuju i rezultat prve četvrtine (30:6) kao i prvoga poluvremena (61:19). U nastavku susreta ništa se bitnije nije mijenjalo tako da konačnih 65 razlike potvrđuje ogromnu razliku u kvaliteti.

  Igrači Nebojše Tomića nakon 10 odigranih utakmica zauzeli su posljednje šesto mjesto sa samo jednom pobjedom i devet poraza, uz visoku negativnu koš razliku od minus 278 koševa.

  Škola košarke „Sedam“ II igrala je u sastavu: Kukić, Martinović 5, Kelava, Grizelj, Spajić 1, Čupić 8, Car 2, Patrun 6, Grbeša 12, Radoš 6, Perković, Jurić 6.

  Juniori Meteor Đakova osvojili su drugo mjesto sa osam pobjeda i dva poraza i na proljeće će sudjelovati u Ligi za prvaka.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETE

  11. KOLO

  POŽEGA – METEOR ĐAKOVO     62:81

  Novu pobjedu upisali su igrači Marka Müllera. U Požegi su bez većih problema slavili i tako nastavili borbu za drugo mjesto koje ih vodi u Ligu za prvaka.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Hajduković 13, Katalinić 6, Šola 6, Privara 4, Peran 14, Bušić 4, Smoljo 17, Šutalo 5, Marjanović 12. Još su igrali: Divić, Vidović, Tomić.

  ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – VALPOVO 66:69

  U neizvjesnoj završnici Valpovčani su odnijeli pobjedu iz Đakova.

  ŠK „Sedam“ igrala je u sastavu: Barberić, Išasegi 5, Luka Barberić 24, Mandurić, Butković, Platužić 8, Dragić, Prša, Vladović 13, Banović 2, Bilandžić, Koprčina 14.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog