Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Silos bez problema, Fortuni bod

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Silos bez problema, Fortuni bod

  1. KOLO

  SILOS – ULJARA (ČEPIN)                              6,5:1,5

  Kuglači Silosa uspješno su otvorili prvenstvo domaćom pobjedom protiv Čepina. Susret su odlično otvorili Tomislav Dumančić (590 srušenih čunjeva) i Ivan Kajba (576) ostvarivši čak stotinjak „drva“ prednosti za suigrače u drugome paru. Dobar posao odradila je nova akvizicija Budimir Dragojević (došao iz gradskoga susjeda Fortune) koji je sa 556 čunjeva upisao bod za Silos. Solidno je bacao i Slobodan Brajković (srušio 561 čunj) ali je svoj meč izgubio za samo četiri čunja. U posljednjem paru Goranu Paraču bilo je dovoljno 551 čunj za pobjedu, dok je kapetan Željko Liović podijelio bod protiv Zdravka Brakše srušivši 565 čunjeva.

  Za uvjerljivu pobjedu kuglačima Silosa bilo je dovoljno 3399 čunjeva što u prosjeku iznosi 566,5 po igraču.

   * * *  **

  DEVETKA – FORTUNA   4:4

  Kuglači Fortune bitno su renovirali svoju momčad koja si je opet zadala jasan cilj: osvajanje prvoga mjesta i odlazak u kvalifikacije za prvu ligu. Međutim, već na startu „fortunaši“ su imali ozbiljan zadatak: ići na noge momčadi Devetke (bivši Grafičar Vodovod) kojega svi svrstavaju u najuži krug favorita.

  U momčad se vratio Ivan Bagarić, Ivica Funarić i Mato Šalinović, a iz Pivovare Zrinski stigao je Milenko Nikolić.

  Koliko je ovo bio jak meč potvrđuje i podatak sa su dva igrača Fortune srušila preko 600 čunjeva (Denis Leko Mlivić 618, Milenko Nikolić 614), a gosti ipak nisu uspjeli pobijediti.

  Ivan Bagarić srušio je skromnih 253 čunja, a njegova zamjena Mato Šalinović popravio je rezultat sa 301 čunjem.  Darinko Radoš nije bacao na svojoj razini (za njega samo 530 čunjeva), a subota nije bila dan za kapetana Ivana Živkovića koji ne pamti kada je srušio samo 254 čunja. Njega je u drugom turnusu zamijenio Vlado Ivančić također sa skromnih 251 srušenim čunjem. U posljednjem paru bacao je Ivica Funarić koji je ostvario 537 čunjeva. Da nije bilo prevelikih oscilacija u igri Đakovčana vjerojatno bi oba boda doputovala u Đakovo, ovako se „Fortuna“ mora zadovoljiti s bodom. A ni to nije loše ako se zna da je protivnik bio jedan od konkurenata za naslov prvaka

  * * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Počela je Gradska liga u kuglanju. U sustavu natjecanja je devet momčadi,a u prvom kolu slobodni su bili kuglači Đakovačkih vina.

  Najbolje pojedinačne rezultate ostvarili su. Božidar Mandarić (Mandarić Šped) i Željko Biloš (Policija) 581 čunj, Boris Janošević (Policija) 580, Petar Ivanda (Libro) 571, Željko Mamić (Mandarić Šped) 561.

  REZULTATI 1. KOLA:

  MANDARIĆ ŠPED – SUN TRUCK                               6:2

  GRICKOVI – FORTUNA                                 7:1

  NOVI SILOS – MAJEROVI                             2:6

  LIBRO – POLICIJA                                            2:6

  SLOBODAN: ĐAKOVAČKA VINA

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog