Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • S odobravanejm, ali i sumnjom u ishod, dočekan poziv na razgovor – prosvjed ostaje!

  Sumnjičavo, ali ipak s odobravanjem i pljeskom sinoć su bivši radnici Đakovštine, na svom redovitom okupljanju, popratili vijest o pozivu  na razgovor u Ministarstvo poljoprivrede koji su primili njihovi predstavnici.

  Poziv na sastanak uslijedio je nakon prijema njihovih predstavnika kod nadbiskupa Marina Srakića, uvjereni su bivši radnici Đakovštine koji, međutim, ne žele da tom sastanku bude nazočan i pozvani stečajni upravitelj. Ovaj poziv ne odgađa već zakazani početak prosvjeda, odlučni su. Naime, poučeni dosadašnim iskustvima, s rezervom i sumnjičavo bivši radnici Đakovštine gledaju na mogući ishod razgovora u Ministarstvu poljoprivrede.

  Bivši radnici Đakovštine ističu da traže samo ono što im pripada, otpremnine i rješavanja vlasničkih prava, s ozbirom da su otplaćivali dionice.

  U iščekivanju zakazanog razgovora u Ministarstvu poljoprivrede,  bivši radnici Đakovštine pripremaju se za prosvjed koji počinje u ponedjeljak u 10 sati ispred ulaza u bivšu tvrtku, a u proglasu i letcima pozivaju i Đakovčane da ih podrže u njihovim zahtjevima.

  “Pomozite nam u ovim najtežim trenucima, kada rješavamo naša egzistencijalna pitanja. Dođite na prosvjed podržati pokradenog i obespravljenog radnika da ostvari svoja prava”, poručuju svojim sugrađanima bivši radnici Đakovštine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog