Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavnici bivših radnika Đakovštine zatražili pomoć nadbiskupa Srakića

  Želeći ukazati na svoj nezavidan položaj nakon što su ostali bez posla, bivši radnici Đakovštine najavljuju nove aktivnosti. Razočarani izostankom konkretne reakcije Vlade, koju smatraju najodgovornijom za propast bivše tvrtke, obratili su se Uredu predsjednika i đakovačko-osječkom nadbiskupu Marinu Srakiću koji je danas primio njihove predstavnike.

  Nakon skoro jednosatnog razgovora iz Nadbiskupijskog tiskovnog ureda poručeno je da zasad nema izjava za medije, a i predstavnici radnika bili su škrti na riječima.

  “Mogu reći da je nadbiskup bio vrlo susretljiv i zahvaljujem mu i ovom prigodom što nas je primio jer za bivše radnike Đakvoštine mnoga vrata bila su zatvorena. On je saslušao naše probleme koje smo mu iznijeli, a njih je poprilično, i dobili smo njegovu podršku u rješavnaju tih problema, a o zaključcim i o tome što će on poduzeti javnost i medije izvijestit će njegov Tiskovni ured”, kratko je za naš Radio izjavila glasnogovornica Koordinacije bivših radnika Đakvoštine Sanja Katić. 

  Bivši randici Đakovštine  za ponedjeljak u 10 sati najavljuju početak kontinuiranog prosvjeda koji će se najvjerojatnije održavati ispred ulaza u njihovu bivšu tvrtku.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog