Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Lara želi biti slikarica ili frizerka!

  Danas počinje nova školska godina koja je u znaku đaka prvaka. U pratnji roditelja pravšići su prvi put sjeli u školske klupe. Za učenike I.a  razreda Osnovne škole Vladimira Nazora njihova učiteljica Katica Ivančić već prvog dana pripremila je zadatak – pronaći svoje mjesto u razredu, gdje ih je, uz pločicu s imenom  čekalo malo slatko iznenađenje, odnosno čokoladica. Svoj su prvi zadatak Lara Eberhardt i Niko Letica brzo riješili i našli se zajedno u prvoj klupi. Vidljivo uzbuđeni bojažljivo su odgovarali na pitanja tražeći pogledom podršku roditelja koji su ih dopratili u razred. Lara je s nestrpljenjem čekala da se upozna s učiteljicom, a na pitanje  što će biti kada odraste bez puno razmišljanja odgovara “slikarica ili fizerka…”.

  No, osim  prvašića, tremu i nervozu  jutros su osjetili i  roditelji, ali i učiteljica koja kaže da svaki početak nove školske godine nosi sa sobom novo uzbuđenje, a posebno kada se nova školska godina započinje đacima prvacima.

  A, prvašićima, odnosno njihovoj sigurnosti na putu od kuće do škole posvećena je akcija “Poštujete naše znakove” Ministarstva unutarnjih poslova kojoj je cilj senzibilizirati vozače, ali i druge sudionike u prometu na povećani oprez, posebno u blizini škola. Stoga će prvih dana nove školske godine prometni policajci pojačano nadzirati glavna raskrižja kojima prolaze učenici, te i na taj način upozoravati na djecu u prometu. Za đake prvake bit će organizirana i posebna predavanja prvih dana školske godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog