Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ivan Brajko peti, Laura Mašić šesta

  PRVENSTVO HRVATSKE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 10 GODINA

  Ivan Brajko peti, Laura Mašić šesta

  Završni teniski turnir za tenisače i tenisačice do 10 godina održan je 24. i 25. rujna u Splitu. U konkurenciji 32 najbolja hrvatska igrača nastupilo je i dvoje Đakovčana: Ivan Brajko i Laura Mašić.

  Laura Mašić je u prvom kolu svladala je Mateju Pozder  s 2:0 u setovima, u drugom je bila bolja od Lare Brežanin s 2:0, a u borbi za ulazak u finale poražena je Renata Cipetić, s 2:0. U borbi za peto mjesto mlada Đakovčanka izgubila je protiv Katarine Dulić i time zauzela odlično šesto mjesto.

  Ivan Brajko, peti hrvatski tenisač do 10 godina

  Ivan Brajko odlično je otvorio turnir pobjedom protiv Davida Hiršzona (2:0), u drugom kolu bio je bolji od Roka Hrvoja s 2:0, da bi u borbi za završnicu izgubio od Matije Volarevića s 2:0. Ivan Brajko osvojio je peto mjesto pobjedom protiv Lovre Suevicha.

  * * * * *

  Na juniorskom turniru u Požegi za juniore i juniorke do 16 godina članovi TK Đakovo postigli su odlične rezultate, Ana Maria Jagodić osvojila je turnir, u finalu je bila bolja od Paole Martić iz Daruvara s 6/2 6/2. Sestre Jagodić, Ana Maria i Leonarda Jagodić osvojile su i turnir u igri parova, u finalu su pobijedile par Martić/Tomaić 6/4 6/1. Adriano Genda poražen je u finalu od domaćeg tenisača Leona Abramovića 1/6 1/6. U finalu parova Genda je igrao u paru sa Korovom iz Donjeg Miholjca gdje su poraženi od para Abramović/Pandžić 3/6 4/6. Na turniru su još su igrali Kristijan Nikolić, Hrvoje Ondrašek i Matija Petričušić.

  Uspješne u Požegi – Ana Maria i Leonarda Jagodić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog