Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HNS-SDP: “Šeks pokušava oprati savjest”

  “Božićno i novogodišnje darivanje ove je godine stiglo u Grad ranije”, poručili su sa zajedničke konferencije za novinare čelnici HNS-a i SDP-a Ivica Mandić i Josip Matkov isprovocirani, kako kažu, jučerašnjim izjavama potpredsjednika HDZ-a i počasnog građanina Đakova Vladimir Šeksa.Predsjednik HNS-a Ivica Mandić podsjetio je da je upravo HDZ-ova Vlada donijela odluku o zatvaranju rodilišta, o oduzimanju pravne osobnosti Ergeli, podsjetio je i na izjavu Vladimira Šeksa o privatizaciji Đakovštine, pa mu sada, kako kaže, licemjerno,  djeluju njegove izjave o brzom rješavanju tih problema. 

  “Osam godina Vladimir Šeks nije znao za Đakovo i sada dolazi  da pokuša oprati svoju savjest najavljujući da će Vlada riješiti sve što je sama oduzela”, tvrdi Mandić uz konstataciju da  je nemoralno od njega dovoditi građane u zabunu, kao da oni ne znaju što su im ranije obećavali.

  Predsjednik SDP-a Josip Matkov podsjetio da su najveći problemi u Đakovu posljedica upravo HDZ-ove vlasti. “Tri tisuće ljudi  bez posla,  radnici Đakovštine, rodilište, ergela, preseljenje suda, Mimoza…..”, samo su neki od problema  koje je  Hrvatska vlada, da je to  htjela, mogla riješiti  odavno prije”, poručio je Matkov. Matkovu je pomaloe neobičano da potpredsjednik HDZ-a dolazi u Đakovo 70 dana prije izbora i obećava rješavanje svih gorućih problema, no ostavlja i  mogućnost da se iza dolaska potpredsjednika HDZ-a u Đakovo krije i nešto drugo – moguća koalicija s gradonačelnikom Vinkovićem – što, tvrdi,  ne bi bilo dobro za Grad.

  “Svoju ljubav prema Domovini, koju manifestira i hrvatskom zastavom na sakou Vladimir Šeks pokazao je i kao kaoautor pretvorbe i privatizacije koju svi ocjenjuju najvećom pljačkom hrvatskog naroda”, izjavio je Damir Tomić.

  S obzirom da je HDZ-ova vlast dovela Hrvatsku do ponora, čelnici SDP-a i HNS-a očekuju da će upravo takav broš imati premijerka kada dođe u Đakovo. “No, neće imati otvoriti šta, čak ni stečaj, jer nitko u Đakovu više ne radi”, poručuju.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog