Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ poziva sve političke opcije na zajedničko djelovanje za Grad

  Zbog aktualne situacije u gradu i problema, posebno u gospodarstvu, čelnici đakovačkog HDZ-a s današnje su konferencije za novinare  uputili  novu inicijativu i pozvali su  sve političke opcije u gradu na čelu s gradonačelnikom da  sjednu za stol i zajednički definiraju  politiku kojom bi Đakovo trebalo krenuti dalje. “Rekordna nezaposlenost, slučaj radnika  Đakvoštine, novi odnos snaga u Gradskom vijeću,  klimava većina  SDP-a, HNS-a i HSU-a samo su neke karakteristike aktulane situacije”, pojasnio je Ante Raspudić  ističući da su uski interesi političkih opcija zapostavili interese građana. “Građani traže rješenja od n as, a mi se međusobno prepiremo”, ilustrirao je  situaciju  predsjednik HDZ-a. Poziva da se  pomogne i građanima iz prigradksih naselja, posebno oko prijevoza djece u školu, odnosno da gradonačelnik ponudi alternativno rješenje nakon što je odbijen HDZ-ov model javnog prijevoza.  “Svi političari, svako u svojoj stranci treba lobirati za Grad Đakovo”, poručuje Raspudić. 

  Vlado Grizelj uputio je i apel da se konačno riješi desetogodišnja agonija u vezi natječaja za zemlju. Posebno apelira na članove Povjerenstva i stočare  da zemlju dobiju svi koji od nje žive.  “Jedino tako ovaj natječaj može zaživjeti”, uvjeren je Grizelj. 

  Ova najnovija inicijativa đakovačkog HDZ-a nema nikakve veze s najavljenim dolaskom Vladimira Šeksa u Đakovo jer su, kako navode čelnici te stranke, slične inicijative već upućivali ranije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog