Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bivši radnici Đakovštine najavljuju “kontinuirani prosvjed”

  S istekom prava na naknadu sa Zavoda za zapošljavanje, te s približavanjem kraju stečaja Đakovštine dd od kojega, kako im je rečeno, ne trebaju očekivati mnogo, nezadovoljni bivši radnici te tvrtke ponovo pokušavaju aktualizirati svoj problem. Razočarani su izostankom reakcije nadležnih, pa najavljuju nove korake.

  Sa situacijom u kojoj se nalazi njih oko 350, koji su dobili otkaz, predstavnici radnika upoznat će sutra đakovačko-osječkog nadbiskupa Marina Srakića. Obratili su se i Uredu predsjednika od kojega također očekuju uskoro poziv. “Ostali smo bez svega, pokradeni smo, mnogima je ugrožena egzistencija i o tome želimo izvijestiti nadbiskupa Srakića i predsjednika Josipovića”, rezignirano ističe Sanja Katić. Tvrdi da ih Vlada i dalje ignorira jer iz Ministarstva poljoprivrede, koje je trebalo preuzeti njihov slučaj, još ne stiže obećani poziv na razgovor.

  Zbog svega toga bivši radnici Đakovštine najavljuju “kontinuirani prosvjed” koji bi uskoro trebao početi, ali se ne navodi gdje i na koji će se način realizirati. ” Ne želimo da radnici Đakovštine  služe kao školski primjer izigravanja radnika”, poručuju organizatori budućeg prosvjeda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog