Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šibeniku naslov, Đakovčani treći

  KOŠARKAŠKI TURNIR MLAĐIH KADETA „ĐAKOVO 2011.“

  Šibeniku naslov, Đakovčani treći

  Košarkaški klub „Meteor Đakovo“ bio je jučer domaćin Košarkaškog turnira za mlađe kadete (igrači rođeni 1998. i mlađi „Đakovo 2011.“ Na turniru su, uz domaćine, sudjelovali i košarkaši Vrijednosnica OS Darde, Šibenika i Valpova.

  Na otvaranju turnira domaćini su pružili solidan otpor Darđanima, ali nerješiva zagonetka za đakovačku obranu bio je visoki Luka Barišić koji je od gostujućih 52 koša sam postigao čak 30. Njemu je solidno asistirao Stanojlović koji je ubacio 14 koševa. „Brokeri“ su slavili sa 52:42.

  U drugoj utakmici, agresivnom igrom po cijelom terenu, Đakovčani su ostvarili pobjedu 39:30 protiv Valpova, a u posljednjoj utakmici koja je, teoretski odlučivala o pobjedniku turnira, mladi Đakovčani poraženi su od Šibenika rezultatom 49:36.

  Na kraju turnira, pobjednički pehar pripao je Šibenčanima, druga je ekipa Vrijednosnica Os Darda, treći Meteor Đakovo, a četvrto Valpovo.

  U redovima Meteor Đakova najučinkovitiji igrač bio je Stjepan Hajduković sa ubačenih 29 koševa, Vladović je postigao  23, Bušić 19, Peran 14, Katalinić 10, Tomić 7, Marjanović 6, Šutalo 4, Čališ 2, Smoljo 2. Još su igrali: Klanac, Šola, Divić. Trener: Marko Müller.

  U programu turnira našla se i prijateljska utakmica između generacija 1996.Meteor Đakova i Šibenika. Nakon što su Đakovčani relativno lako vodili u prvom poluvremenu, uporni gosti uspjeli su u jednom trenutku doći u vodstvo 41:40, ali koševima Domagoja Alduka i Filipa Ćurića domaći dolaze do zaslužene pobjede od 5 koševa razlike (46.41).

  Najuspješniji strijelac sa 24 koša bio je Filip Ćurić, Alduk je dodao 10, po četiri puta  listu strijelaca upisali su se organizator igre Budimir, Marjanović i Šušak. Još su igrali: Bossi, Sokolović, Peter Ćurić, Smoljo i Mijatović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog