Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mario Hardi dvostruki pobjednik

  OTVORENO PRVENSTVO POŽEGE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 12 GODINA

  Mario Hardi dvostruki pobjednik

  Protekloga vikenda u Požegi je održano Otvoreno prvenstvo za tenisačice i tenisače do 12 godina. Odličan uspjeh ostvario je ponajbolji đakovački igrač u toj kategoriji Mario Hardi koji je osvojio prvo mjesto pobjedom u finalu protiv Kristijana Jarića iz Valpova sa 2:1 u setovima. Finalni meč trajao je puna tri i pol sata.

  Mario Hardi u paru sa Požežaninom Filipom Matićem osvojio je i naslov u igri parova. Đakovačko –požeški par slavio je sa 2:1 protiv para Bunčić/Jarić.

  U muškoj konkreucniji Ivan Brajko ispao je u polufinalu, Mario Goluža i Grgo Penava došli su do četvrtfinala, a ostali đakovački predstavnici (Filip Privara, Lovro Omazić, Patrik Ćurić) ispali su u prvom ili drugom kolu.

  U ženskoj konkurenciji Ana Maria Mihalj poražena je u finalu od domaće igračice Lee Mjertan sa 2:0 u setovima.

  Od ostalih đakovačkih predstavnica Dorotea Dorotić ispala je u drugom kolu,  a Vlatka Filko, Krisitna Gilman i Mia Vidović ispale su u prvom kolu.

  Igra parova u ženskoj konkurenciji pripala je đakovačko-požeškome paru: Vlatka Filko i Lea Mjertan slavile su protiv đakovačke kombinacije Kristina Gilman/Ana Maria Mihalj sa 2:0 u setovima.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog