Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zlatni jubilej Radio Đakova u znaku novih prostorija i dodatne frekvencije za gradsko područje

  U nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika, poslovnih partnera, kolega sa slavonskih radio postaja i drugih medija danas su na prigodnoj svečanosti otvorene i blagoslovljene nove prostorije Radio Đakova.

  Obraćajući se gostima, ali i sluštaljima Radio Đakova u izravnom prijenosu svečanosti, direktorica Mirjana Adrić podsjetila je na pedesetogodišnju tradiciju našeg Radija, na početke emitiranja programa iz doma Wagnerovih, na druge lokacije s kojih se emitirao program, pa tako i na lokacije ratnih studija, pa sve do danas. Direktorica Adrić prisjetila se i svih onih koji su dali svoj doprinos razvoju Radio Đakova, no podsjetila je i na uvjete poslovanja koji su unazad nekoliko godina vrlo složeni.

  Na svečanosti su govorili i Željko Matanić, glavni tajnik Hrvatske udruge radija i novina, a bili su nazočni i Ernest Strika, potpredsjednik Vijeća za elektroničke medije i članovi tog tijela Olga Ramljak i Ljubomir Stefanović koji su također čestitali jubilej.

  Svečanosti povodom otvorenja novih prostorija Radio Đakova bio je nazočan i Miljenko Krvišek, ravnatelj Vijeća Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije koji je najavio skoru mogućnost poboljšanja čujnosti Radio Đakova u samom gradu. Naime, već su pripremljeni i gotovi parametri za još jednu dodatnu frekvenciju, najavio je Krvišek.

  Nove prostore Radio Đakova blagoslovio je đakovačko-osječki nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije monsinjor dr. Marin Srakić koji je također čestitao jubilej i tom prigodom ukazao na važnost medija u društvu. Tom se  prigodom nadbiskup Srakić prisjetio  i početaka suradnje s Radio Đakovom koju je ocijenio uspješnom, te je direktorici Mirjani Adrić uručio “Medalju Đakovčako-osječke nadbiskupije”

  Pismene čestitke Radio Đakovu povodom 50. obljetnice djelovanja i preseljenja u nove prostore uputili su i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Zoran Vinković.

  Svoj doprinos današnjoj svečanosti dale su i Đakovčanke, te klapa Slavonica, a čestitke Radio Đakovu stigle su  i s  Radio Dalmacije od Davora Marića, direktora, i svih djelatnika uz želje za nastavkom dobrog rada i suradnje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog