Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova frekvencija RĐ za područje grada 87,6

  Nakon što je tijekom jučerašnje svečanosti otvorenja i blagoslova novih prostorija Radio Đakova Miljenko Krvišek, predsjednik Vijeća Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije, najavio dodjelu dodatne frekvencije našem Radiju za područje grada, obratili smo se direktorici Mirjani Adrić koja je pojasnila razloge zbog kojih je zatražena dodatna frekvencija. “Dodatna frekvencija je poboljšanje kvalitete prijema našer programa. Naime, često smo imali pritužbe građana s područja Grada Đakova, možda još najizraženije iz samog centra, na lošu kvalitetu, ili gotovo i nemogućnost prijema našeg programa. Rješenje tog problema  potražili smo kod nadležnih institucija zaduženih  za frekvencijski spektar, odnosno HAKOMA”, pojašnjava direktorica RĐ.

  Novi odašiljač Radio Đakova, uz onaj već postojeći na Mandićevcu, bit će postavljen na najpovoljnijoj lokaciji u samom gradu, najavljuje direktorica ističući da će u “neko skorije vrijeme slušatelji biti u mogućnosti slušati program našeg Radija i na novoj frekvenciji, a  ona bi trebala biti 87,6 Mhz”.  Dodaje da nova frekvencija ne isključuje već postojeću 100,2 Mhz, pa će slušatelji sami prepoznati kvalitetu prijema i odbrati frekvenciju.

  U ovome trenutku još je nepoznanica kada će novi odašiljač Radio Đakova, koji će signalom kvalitetnije pokriti sam grad, biti u funkciji, ističe direktorica Adrić, no nada se da će to biti najkasnije do samog rođendana Radija, odnosno do kraja godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog