Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Hrvoje Duvnjak u lipnju snima film u Đakovu

  Nakon dužih priprema u Đakovu bi u prvoj polovici lipnja trebalo početi snimanje kratkog igranog filma “Povratak” čiju režiju potpisuje Hrvoje Duvnjak, asistent na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

  Za ideju filma iskorišten je stvarni događaj koji se tijekom Domovinskog rata dogodio u Osijeku, a osim režije, Hrvoje Duvnjak, zajedno s Aljošom Čimićem iz Dubrovnika, potpisuje i scenarij.   U filmu sudjeluje veliki broj ljudi kojima je struka film, a glavni glumci su Siniša Popović i Igor Kovač iz Zagreba. “Film se bavi tematikom Domovinskog rata samo u podlozi, a zapravo  riječ je o kratkoj psihološkoj drami”, pojašnjava Duvnjak. Kameru i fotografiju potpisuje Vanja Vaščarec, mladi zagrebački redatelj, a na filmu su angažirani i Đakovčani, pa tako  dizajn zvuka i glazbu radi  Ranko Šajfar, produkciju  Sanja Nikšić kao glavni producent, Hrvoje Duvnjak i u ulozi asistenta produkcije. Isto tako, Đakovčani su agnažirani i kao statisti, a Drago Kakaš ima također kraću ulogu u filmu, naglašava Duvnjak.

  Snimanje filma, uz financijsku potporu Grada, trebalo bi početi 9. lipnja, a za prikazivanje će biti spreman na jesen, najavljuje Duvnjak.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog