Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve je spremno za subotnje kvalifikacije!

  ODBOJKA

  Sve je spremno za subotnje kvalifkacije!

  Generalnu probu pred odigravanje Final foura Treće hrvatske odbojkaške lige odbojkašice Đakova imale su jučer u 16 sati prijateljskom utakmicom protiv trećeplasirane ekipe druge lige Našica. Đakovčanke su odigrale odličnu utakmicu u kojoj su ostvarile pobjedu 3:1. Ovo je bila ujedno i posljednje provjera pred kvalifikacije za ulazak u drugu ligu koje će se slijedeće subote održati u Đakovu. Đakovačke odbojkašice u 13 sati igrat će utakmicu protiv Osijeka, dok će se u drugom susretu sastati Vukovar i Posavina Brod. Nakon toga slijedi utakmica za treće mjesto, a nadamo se u 18 sati da ćemo gledati đakovačke odbojkašice.

  Pobjedu protiv Našica ostvarile su: Kristina Zirn, Ivana Sučić, Lucija Puljić, Sara Pskalo, Ivona Radoš, Ivana Mišić, Marija Magdalena Petričević, Ivana Anđelić, Marija Babić, Mirna Bušić i Dalija Duvnjak.

  * * * * *

  U subotu je u osječkoj dvorani JUG II odigrano Prvenstvo Slavonije i Baranje u mini odbojci za mlađe kadetkinje (igračice rođene 1998.). Đakovčanke su u grupi poražene od vinkovačkog Cestorada rezultatom 2:0, a istim rezultatom poražene su i od Našica, dok su protiv Baranje igračice trenera Ranka Stanišića poražene rezultatom 2:1. U borbi za 11. mjesto Đakovčanke su upisale pobjedu 2:0 protiv Ferivi Višnjevca.

   Za Odbojkaški klub „Đakovo“ nastupile su: Tamara Škorić, Nikolina Jukić, Valentina Mišura, Rozalija Damjanović, Patricija Užarević, Dora Milinović, Dora Gadžić, Hana Lelas, Tomislava Jelavić, Izabela Spajić, Sanja Pažin i Marija Andrišek.

  * * * * *

  Jučer je u Slatini održan posljednji četvrti turnir mlađih kadetkinja. Na turniru su nastupile ekipe Đakova, Čepina, Antero Antunovca i Slatine. Mlade Đakovčanke ostvarile su sve tri pobjede (Antero Antunovac 2:0, Slatina 2:0 i Čepin 2:1) i tako uspješno završile nastup u Slatini. Međutim, nakon četiri odigrana kruga prvo mjesto osvojile su odbojkašice Čepina koje će u doigravanje za odlazak na prvenstvo Hrvatske.

  Đakovo je nastupilo u slijedećem sastavu: Iva Lozić, Ivona Paponja, Nera Vuić, Gabrijela Car, Josipa Radoš, Helena Jelenčić, Josipa Mijatović, Marija Mihalina, Manuela Miklaj, Božena Raguž, Vanesa Fogadić, Kristina Jaman. Trener: Pavo Lucić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog