Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP u Skupštini OBŽ ostao bez vijećnice

  Ovih dana živo je na đakovačkoj političkoj sceni. No, pomalo nezapaženo prošla je informacija da je redove SDP-a napustila Ivanka Majbaum, članica Gradskog odbora, donedavna predsjednica Foruma žena Županijske organizacije SDP-a i vijećnica te stranke u Skupštini Osječko-baranjske županije.

  U izjavi za naš Radio potvrdila je tu informaciju istaknuvši da je već duže vrijeme nezadovoljna netransparentnošću i lutanjem đakovačkog SDP-a, odnosno “glavinjanjem na sve strane,  bez čvrstog i građanima jasnog i prepoznatljivog stava”. “Često mi je bilo čak i neugodno jer sam morala braniti ponekad i stavove koje ne zastupam osobno””, pojašnjava razloge svoje odluke donedavna članica SDP-a.

  Kaže da ostaje vjerna svojim stavovima, da se neće prikloniti niti  jednoj političkoj opciji, te će svoj rad u Skupštini Osječko-baranjske županije nastaviti kao nezavisna vijećnica.

  “Ivanka Majbaum nije bila na sastanku đakovačkog SDP-a šest mjeseci i nije upućena u rad stranke”, kratko je njezinu odluku prokomentirao predsjednik Josip Matkov.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog