Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zadarski poraz

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  Zadarski poraz

  17. KOLO

  ZADAR – ĐAKOVO          31:27 (17:12)

  Rukometaši Đakova na put u Zadar otišli su bez tri standardna igrača (Jozipovića, Ante Duvnjaka, Drmića), ali borbenošću i zalaganjem taj nedostatak nadoknadili su ostali igrači. Đakovčani su u prvom poluvremenu vodili 12:11, a tada Zadrani do odmora prave seriju 6:0 i na odmor odlaze sa vodstvom 17:12. Treba spomenuti da su u prvom poluvremenu đakovački rukometaši promašili tri sedmerca što je bio dodatni hendikep. U nastavku susreta Zadrani su održavali razliku od četiri do šest golova, a gosti su se u 52. minuti uspjeli približiti na dva gola zaostatka (26:28). U samoj završnici čvrsta momčad Zadra uspjela je sačuvati vodstvo i doći do nova dva boda.  Da je trener Perica Tadić imao barem jednoga krilnoga igrača, te da su golmani Frizon i Petrović bili malo raspoloženiji, možda se moglo i do povoljnijega rezultata.

  Strijelci za Đakovo bili su: Tomislav Barberić 5, Bosir Lubar 3, Bošnjak 7, David Lubar 4, Tot 2, Išasegi 2, Punda 1. Još su igrali: vratari Frizon i Petrović, Josipović, Ivan Barberić i Šimić.

  * * * * * *

  ŽUPANIJSKA KADETSKA LIGA IGRAČA ROĐENIH 1998. I MLAĐI

  14. KOLO

  ĐAKOVO – NEXE NAŠICE             21:23

  Đakvoački kadeti igrali su hrabro protiv fizčki jačih protivnika. Gosti iz Našica u sastavu su imali Mrnjavčića koji je barem za glavu viši od bilo kojega đakvovačkoga igrača. Osim toga, našički „div“ sam je postigao čak 10 golova. Gosti iz Našica bili su u stalnom vodstvu koje je na odmoru iznosilo plus šest (12:6). U nastavku na terenu je bila ista slika. Gosti su zahvaljujući snazi spomenutoga igrača kontrolirali rezultat, a domaći igrači napravili pred kraj utakmice odličnu seriju 6:1 i došli do gola zaostatka (21:22). Ali, više od poraza nije moglo.

  Strijelci za Đakovo bili su: Juhasz 2, Perković 8, Blažević 1, Ćurić 10. Još su igrali: Čuraj, Mislav Juhasz, Ladić,  Šestak, Rončević, Papac, Lukac, Kovačić, Pešut, Nikolić, Blažević, Ivanković. Trener: Vedran Bunjevac.

  * * * **

  PRVA HRVATSKA MLAĐA KADETSKA LIGA

  6. KRUG

  PAN ĐAKOVO – ZELINA                25:12

  „Panovke“ su bez većih problema došle do pobjede protiv Želine. Utkamca je bila izjednačena do rezultata 4:4, a tada Đakovčanke odlaze na dva do tri gola razlike. U drugom poluvremenu razliku su podigle do konačnih 13 golova.

  Drugu utakmicu protiv Ivanca Đakovčanke nisu odigrale jer gošće iz Ivanca nisu stigle.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Matasović 6, Barić 1, Krajina 2, Penava 4, Prskalo 3, Zirn 2, Bogdanović 1, Humbal 2, Mihalina 2, Dubravac 2. Još su igrale: tokić, Klemen, Punda, Tadić. trener: Mladen Rajković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog