Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija otkrila provalnike

  Provedenim kriminalističkim istraživanjima policija je otkrila da su 27-godišnjak, 26-godišnjak i 24-godišnjak s područja Đakova, te 27-godišnjak iz Baranje u vremenu od 17. do 28. veljače krali gorivo iz otključanih rezervoara teretnih automobila u Ulici kralja Tomislava u Piškorevcima. Mladići su ukrali oko 450 litara goriva. Krađom je oštećena tvrtka „Mandarić prijevoz“ iz Piškorevaca za iznos od oko 3.600 kuna.

  Policija je otkrila i nadležnom odvjetništvu kazneno prijavila i osobe koje su u veljači i ožujku ove godine na području Đakovštine izvršili nekoliko provala. Počinitelji su provalili u prodavaonice „Pantrgovina“ u Trnavi, „Marijan“ u Selcima Đakovačkim, „Robi“ u Gašincima, „Robi 2“ u Piškorevcima, a također su ukrali gorivo iz teretnih automobila parkiranih na prostoru benzinske stanice u Đakovu. Ukupna vrijednost ukradene robe je oko 14.000 kuna, a protiv đakovačkih provalnika policija podnosi prijave.

  Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da su 27-godišnjak i 24-godišnjak sa područja Đakova u vremenu od 1. siječnja do 9. ožujka prodavali drogu marihuanu i speed na području Đakova. Isto tako, policija osnovano sumnja da je 26-godišnjak, također sa područja Đakova, omogućavao konzumiranje opojne droge u njegovoj kući. Protiv mladića policija podnosi kaznene prijave.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog