Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pobjedom pobjegli sa začelja

  TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

  Pobjedom pobjegli sa začelja

  22.KOLO

  CROATIA – LIPIK              3:1 (1:1)

  Mogu li nogometaši Croatije nakon 22. kola prepustiti “fenjer” nekome drugome pokazala je utakmica protiv Lipika. Domaći su prvu akciju izveli u 3. minuti. Pešut je sa sredine igrališta ubacio loptu na glavu Stipanovića koji šutira na gol, ali gostujući branič izbacuje loptu u korner. Domaći su u vodstvo došli u 7. minuti. Po lijevoj strani svome čuvaru odlično je pobjegao  Domagoj Krizmanić i prizemnim udarcem pogađa mrežu gostiju. Odličnu prigodu za povećanje rezultata domaći su imali u 12. minuti kada je  Stiapnović na  40 metara ukrao loptu gosujućoj obrani, povukao ju desetak matara, šutirao na gol, a golman Zlatko Šepović  kratko odbija loptu do Krizmanića koji je zakasnio za dijelić sekunde. Gosti iz Lipika iskoristili su neppreznost domaće obrane u 20. minuti. Ubačenu loptu po desnoj strani Milković je promašio, lopta je došla do gostujuće “devetke” Milašinovića koji lobom prebacuje Piplicu.  Nakon 20 minuti i primljenog gola sve je bilo na početku. U 42. minuti dogodila se jedina sportna situacija. Pešut je loptu ubacio u kazneni prostor, golman gostiju naletio je na Lovakovića, ali sudac je ostao nijem. Izjednačujući gol Lipika  presjekao je domaće jer do kraja poluvremena nisu imali ozbiljniju priliku za gol. Terensku inicijativu nogometaši Croatije iskoristili su u 64. minuti.  S desne strane slobodni udarac izveo je stari lisac Luka Pešut koji je direktno šutirao na gol. Na radost domaćina lopta je završila iza leđa vratara Šepovića. Utakmica je riješena u 80. minuti. Brzi i vižljasti Ivan Lovaković pobjegao je lipičkoj obrani i manirom iskusnoga strijelca prebacuje golmana za konačno slavlje Croatije.

  Ovom pobjedom Craotia je fenjer prepusila nogometašima Slatine. U slijedećem 23. kolu nogometaše sa Sjevera očekuje gostovanje u Belišću, a za 14 dana gradski derbi protiv Đakova.

  Nova tri boda osvojili su: Piplica, Nikić, Kristijan Krajček, Milković, Lovaković, Antonio Kerovec, Novoselić, Mašić, Krizmanić, Stipanović, Pešut. Trener: Šimo Živković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog