Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mesić: Vlast treba podržavati proizvodnju

  Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetio je danas đakovačku tvrtku Hemco Slobodana Mihalja, gdje je otvoren novi izložbeno-prezentacijski prostor. Time je, kako je naglasio vlasnik, zaokružena dosadašnje faza razvoja te obiteljske tvrtke koja se specijalizirala za proizvodnju zaštitne odjeće i opreme. Ta je tvrtka u protekle četiri godine uložila u gradnju novih proizvodnih i skladišnih prostora i nabavu najsuvremenije kompjutorizirane krojačke opreme oko dva milijuna eura.
  Govoreći na otvorenju predsjednik Mesić istaknuo je da je ova tvrtka primjer da se u proizvodnju isplati ulagati, te je pozvao vlast da podupre takve  projekte. Naglasio je da se na uvozu, trgovini  i uslugama ne može temeljiti razvoj, nego samo na proizvodnji.
  Na upit novinara, bivši predsjednik Republike prokomentirao je i aktualne prosvjede, a s tim u vezi rekao je da su prosvjedi demokratsko pravo, posebno ukoliko zataje državne institucije u rješavanju problema građana. No, dodao je, pri tome se mora voditi računa o zaštiti imovine., odnosno na prosvjedima se ne smije uništavati ničija imovina.

  Uz brojne goste, svečanosti u tvrtki Hemco bio je nazočan i gradonačelnik Zoran Vinković koji se ranije sastao s bivšim predsjednikom u Gradskoj vijećnici, a razgovaralo se i o pomoći bivšeg predsjednika oko rješavanja statusa nekih objekata u gradu i oko realizacije projekata.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog