Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanke u polufinalu Kupa

  ČETVRTINALE KUPA REGIJE ISTOK ZA ŽENE

  Đakovčanke u polufinalu Kupa

  ĐAKOVO – OBRTNIK (NG)          4:4

  Kuglačice Đakova uspjele su ući u polufinale Kupa regije Istok zahvaljujući boljem omjeru setova (13,5:10,5). Đakovačnke su na stazu izašle u pomlađenom sasavu, ali su ipak došle do vrijedne pobjede. Vlatka Berc je srušila 517, Nada Kulaš 465, Dalija Prković 5309, Marina Čaić 516, Zora Grbeša 512 čunjeva. U posljednjem paru na svoje najbolje dana podsjetila je Marijana Peršun koja je srušila odličnih 593 čunja čime je donijela pobjedu Đakovčankama i plasman u polufinale kupa. Đakovčanke čekaju pobjednika susreta između Obrtnika iz Slavonskoga Broda i TVIN Trgocentra iz Virovitice. Ukiliko pobjede Brođanke, tada Đakovačnke idu na gotovanje, a ukoliko pobijede prvoligašice iz Virovitice tada će Đakovo biti domaćin.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  17. KOLO

  ULJARA – SILOS                               6:2

  Kuglači Silosa bili su blizu osvoajanju jednoga boda, ali osam čunjeva nedostajalo im je do zacrtanoga cilja. U prvom prau poraženi su tomislav Dumančić (514) i Slobodan Brajković (540), a prvi bod za Silos osvojio je u drugom paru Goran Parač sa srušenih 565 čunejva. Kolega u paru Zvonko Mihaljević nije imao svoj dan tako da je i on upisao „nulu“ srušivši 557 čunjeva. U posljednjem paru Marinko Matić je napravio svoj dio posla – pobijedio je svoga protivnika sa najboljim rezultaotom meča 591 čunjem, a Željko Liović je poražen sa srušenih 563 čunja.

  VRIJEDNOSNICE OS DARDA – FORTUNA                              6:2

  Nakon 17 odigranih kola još uvijek je teško obajsniti što se događa sa kuglačima Fortune. Protiv Darđana su upisali poraz koji ih dovodi u opasnu zonu ispadanja. U prvom paru Denis Leko Mlivić i darinko Radoš bacali su slabo (prvi je srušio samo 525, a drugi 526. Zoastotak prvoga para nadoknadio je Ivan Živković sa srušenih 576 čunjeva, a Vlado Ivančić je izgubio sa skorminh 532 čunja. Katastrofalno su u trećem paru bacali Mile Drmić i njegova zamjena Igor Jukić (492), kao i Budimir Dragojević (512). Očito je da igrači Fortune više ne znaju što mogu i opasno im prijeti teška borba za opstanak.  A podsjetimo da je na početku prvenstva Fortuna najavljivala juriš na treći uzastopni naslov prvaka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog