Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković pozdravlja “kopernikanski obrat” lokalnog HDZ-a

  Gradonačelnik Zoran Vinkovć na konferenciji za novinare izrazio je zadovoljstvo postignutim dogovorom o očuvanju pravne osobnosti đakovačke Ergele, najavivši da će sporazum o tome biti potpisan u roku od deset dana. Tim povodom uputio je i otvoreno pismo premijerki i ministru poljoprivrede. Tim dogovorom spašena je budućnost Ergele, tradicija i superbrend ne samo Đakova, nego i Hrvatske i svijeta, konstatirao je Vinković. Istaknuvši konstruktivnost potpredsjednika Vlade i ministra Petra Čobankovića, koji je u ime premijerke bio zadužen za rješavanje ovog problema, Vinković je rekao da je dogovoreno da se zamrznu sve aktivnosti u vezi Hrvatskog centra za konjogojstvo. Vinković je pozdravio i “kopernikanski obrat” lokalnog HDZ-a u vezi statusa ergele, pozvavši čelnike te stranke da prestanu lagati, te da svoju energiju usmjere za lobiranje za financijska sredstva za gradske projekte.

  “Nije vrijeme za likovanje, pobijedilo je opće dobro za Đakovo i Hrvatsku”, konstatirao je dogradonačelnik Ivica Mandić podsejtivši na, kako je rekao, amneziju čelnika lokalnog HDZ-a koji su u kolovozu prošle godine zastupali potpuno drugačije stavove o Ergeli. Najavivši da su još neka rješenja na pomolu za dobrobit  Đakova, gradski su čelnici izvijestili da je Ministarstvo poljoprivrede prihvatilo zaključke Gradskog vijeća o zakupu zemlje.

  Za svoju izjavu o bojnom polju, gradonačelnik Vinković rekao je da je bila figurativna, a za Raspudićevu tvrdnju da je tijekom rata bio u Njemačkoj rekao je da to laž i neistina. “To se vrlo lako može provjeriti u službenim evidencijama MORH-a, …. Tijekom Dovominskog rata časno sam služio  Dommovini, prvo  kao pripadnik Narone zaštite, a potom kao pripadnik 122. brigade HV-a, što potvrđuje i i skaznica s potpisom tada minsitrice b ranitelja Jadranke Kosor”, pojašnjava Vinković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog