Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvostruki naslov Teodori Prebeg

  STRELJAŠTVO

  U suobtu i nedjelju Automatska streljana „Vrapčanski potok“ bila je domaćin najboljim strijelcima Hrvatske u 5. kolu Prvenstva Hrvatske 1 B lige u kategoriji zračna puška.

  Đakovčka momčad osvojila je, nakon pet kola, deseto mjesto sa ukupnih 8125 krugova. U subotnjem programu Gabrijel Schleis srušio je 563 kruga, Tomislav Drenjančević krug manje, dakle 562, a Ivica Drenjančević pripkupio je 506 krugova.

  Ovm natjecanjem službeno je završena sezona 2010./11, a članove đakovačkoga streljačkoga kluba očekuju nastupi u županijskoj ligi.

  * * * * *

  U petak su objavljenji rezultati 1. Kola Županijske lige u serijskoj zračnoj pušci.

  U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto sa upucanih 354 kruga osvojio je Đakovčanin Gabrijel Schleis, dok je Tomislav Drenjančević zauzeo sedmo mjesto sa 337 krugova.

  U juniorskoj konkurenciji đakovačka trojka ekipno je osvojila treće mjesto sa 813 krugova. Mario Volak u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo je četvrto mjesto sa 329 krugova, sedmi je dfominik Ilijević sa 276, a desto mjesto pripalo je daliboru Živkoviću sa 232 srušena kruga.

  Jedina đakvačka natecateljica bila je Teodora Prebeg koja je nastupila u dvije kategorije, i u obje osvojila prvo mjesto: u jiuniorskoj sa 350, a u kadetskoj je srušila 186 krugova.

  Đakvoački kadeti osvojili su ekipno drugo mjesto sa 498 krugova, a pojedinačno su nastupili: na trećem mjestu Mario Volak (180), sedmi je Dominik Ilijević (166), a  i deseti Dalibor Žiivković (152).

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog