Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dvije „nule“ protiv Osječana

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

   Dvije „nule“ protiv Osječana

   12. KOLO

   GRAFIČAR VODOVOD – SILOS                        7:1

   Kuglači Silosa iskoristili su novogodišnju stanku kako bi osnažili svoje redove.  U pauzi prvenstva došao su povratnik iz Gradske lige Goran Parač. Međutim, protiv jesenskoga prvaka đakovački kuglači nisu mogli. Jedinu pobjedu za Silos ostvario je novopridošli Goran Parač koji je i srušio najviše čunjeva (569). Svi ostali doživjeli su poraze za visoki poraz 7:1. Marinko Matić srušio je 561 čunj, Slobodan Brajković 560, Tomisalv Dumančić 547, Ivan Kajba 529, a paru Željko Liović i Ivan Raković srušili su samo 509 čunjeva.

  Nakon ovoga poraza kuglači Silosa pali su na sedmo mjesto sa osvojenih 11 bodova. Bit će zaniljivo uslijedećem kolu kada se igra gradski derbi. Silos će u goste gradskom rivalu Fortuni.

   ŽELJEZNIČAR – FORTUNA       6:2

   Kuglačima Fortune nikako ne ide. U 12. kolu imali su priliku vratiti bodove koje su Osječani uzeli na otvaranuu prvenstva u Đakovu. Ali, ovu sezonu kuglači Fortune neće pamtiti po dobrome.  U prva dva para vodila se izjednačena borba u kojoj su obje momčadi osvojile podvije pojedinačne pobjede. Za Fortunu su to učinili Darinko Radoš sa 541 srušenim čunjem i Ivan Živković sa 544 čunja. Poraze su doživjeli Denis Leko-Mlivić i Budmir Dragojević. U posljednjem, odlučujućem trećem paru oba đakovačka kuglača bacila su loše: Mile Drmić srušio je samo 517, a Igor Jukić 511 čunjeva čime se nije mogao izbjeći još jedan poraz prošlogodišnjega prvaka.

  Kuglači Fortune stalno plešu na rubu: trenutno su deveti sa 10 bodova, a u slijedećem kolu kao domaćini očekuju gradske susjede kuglače Silosa.

   * * * * * *

   DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA – DJEVOJKE

   8. KOLO

   ĐAKOVO – OBRTNIK                   4:4

  Đakovačke kuglačice propustile su već dobiveni meč protiv gošći iz Nove Gradiške. U prvom paru Dalija Perković srušila je 555 čunjeva, dok je nešto lošije bacila Vlatka Berc srušivši samo 499 čunjeva. Nakon prvoga para rezultat je bio 1:1. U drugom paru Zora Grbeša (517) i Kristina Flegar (543) osvojile su bodove za vodstvo 3:1. Odličan posao obavila je u posljednjem paru Marijana Peršun koja je dodatno povećavala prednost u čunjevima, ali neshvatiljivo loše bacala je Lucija Kuna koja je u dva seta srušila samo 226 čunjeva. Trener Đakovčana pokušao je sa zamjenom, ali niti Ivana Lulić nije bila raspoložena. Srušila je samo 233 čunja, dok je njihova protivnica Nada Ugrešić srušila solidnih 543 čunja što je bilo dovoljno za gostujućuprednost od 83 čunja što je „obrtnicama“ donijelo jedan bod.

   * * * * * *

   GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate ostvarili su: Velimir Jukić (Sun Truck) 593, Zlatko Erceg (Majerovi) 585, Dragan Čališ (Obrtnik) 579, Zdravko Flac (Đak. Vina) 576, Pero Petrlić (ZMIN) 574, Željko Obad (Obrtnik) 573.

  REZULTATI 15. KOLA:

  SUN TRUCK – MANDARIĆ ŠPED        2:6

  OBRTNIK – POLICIJA                              6:2

  ZMIN – ĐAKOVAČKA VINA                    4:4

  MAJEROVI – NOVI SILOS                       7:1

   * * * * * *

  9. OTOVRENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA REKREATIVKE

  Protekli vikend ponudio je niz zanimljivih susreta rekreativki. „Obrtnice“ i Mlaco sa maksimalnih 8:0 slavile su protiv HNS-ovki II i Vuke. Najzaniljivije je bilo u susretu HNS-a II i Naturala gdje su posljednje igračice odlučivale o pobjedniku susreta. Marijana Lulić (jedna od najbljih igračica cijele lige na video zapisu) posljednjim hicima donijela je pobjedu svojoj ekipi.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=ilhZ4NyVqOY

  Najbolje pojedinačne rezultate ostvarile su: Ivanka Smajo (Druge) 233, Kristina Čeliković (Mlaco) 228, Ruža Zvonarević (Favori) 224, Marijana Lulić (Natural) 223, Daliborka Ćurić (Obrtnik) 222, Lidija Petričević (Obrtnik) 221.

  REZULTATI 10. KOLA:

  AKROPOLA – DRUGE                 3:5

  TENA – FAVORI                             3:5

  ŽEN. INIC. HNS-a II – OBRTNIK 0:8

  VUKA – MLACO                             0:8

  ŽEN. INIC. HNS-a II – NATURAL 3:5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog