Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • „Panovke“ izgubile bod!

  DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  8. KOLO

  BROD GYMNASIUM – PAN ĐAKOVO     25:25

  Rukometašice Pan Đakova u 8. kolu nastavile su niz pozitivnih rezultata. U utakmici protiv Brod Gymnasiuma igračice Đine Grgića osvojile su bod, iako prema prikazanoj igri mogu žaliti i za drugim bodom. Najbolja „panovka“ bila je Ana Grbeša koja je bila nezaustavljiva za domaću obranu. Postigla je čak 10 golova, a ove jeseni igra u životnoj formi. Uz nju po pet golova postigle su Marija Bošnjaković i Bernarda Bušić, četiri gola upisala je Marija Perić, a jednom se u listu strijelaca upisala Danijela Maras. U osvajanju boda pomogle su: Pandža, Antonia Klemen, Pilipović, Divić, Gajer, Mandarić, Filaković, Klementina Klemen, Marina Perić.

  Susret protiv Brod Gymnasiuma komentirao je trener Đino Grgić:

  rukomet – dino grgic – 1

  S osvojenim bodom protiv Brođanki, Đakovčanke su sa šest bodova i dalje devete.

  U slijedećem 9. kolu na svom će parketu ugostiti ekipu Nature Agro.

  * * * * *

  U nedjelju je započelo i Prva hrvatska mlađa kadetska liga za igračice rođene 1996. I mlađe. U đakovačkoj nastavno sportskoj dvorani  rukometašice Pan Đakova upisale su dvije pobjede. U prvoj utakmici sa 19:125 slavile su protivZvin Trgocentra, a u drugom susretu bile su bolje od Orahovice rezultatom 20:17.

  Strijelci za Pan Đakovo u oba susreta bile su: Penava 10, Mataosvić 7, Zirn 3, Prskalo 8, Bogdanović 3, Humbal 1, Domjanović 3, Barić 1 i Mihalina 2. Još su igrale: tokić, Katić, Grabovac, Krajina, Klemen, Dubravac, Punda, Tadić. Trener: Zvonko Škrapić.

  * * * * *

  PRVA ŽUPANIJSKA MLAĐA KADETSKA LIGA

  10. KOLO

  ĐAKOVO – ŠKOLA RUKOMETA „BROD“                12:18

  Gosti iz Broda tijekom cijeloga susreta bili su u vodstvu i zasluženo su došli do pobjede i nova dva boda.

  Strijelci za Đakovo bili su: Perković 6, Rončević 1, Ćurić 5. Još su igrali: Čuraj, Ivanković, Šestak, Ivan Juhasz, Maričić, Lukac, Mislav Juhasz, Kovačić, Žigri, Vladić, Pešut, Blažević. Trener: Vedran Bunjevac.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog