Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Izložba “Kulturna baština dječjim očima”

    Kulturna baština dječjim očima” naziv je izložbe koja će u petak u 19 sati biti otvorena u Domu Lucije Karalić u Gorjanima. Riječ je o izložbi radova učenika Osnovne škole “Vladimir Nazor”, a radovi su nastali u prošloj školskoj godini povodom Europske godine kulturne baštine. Naime, 2018. godina proglašena je Europskom godinom kulturne baštine, a u Osnovnoj školi Vladimir Nazor odlučili su obilježiti taj veliki događaj tijekom cijele prošle školske godine. Kurikulum je proveden kroz nastavne predmete likovne i tehničke kulture kao i kroz kurikulume koje provodi naša škole.

    Zahvaljujući Katarini Kuric i Jeleni Kasunić, učiteljicama likovne kulture i Sanji Vidović, nastavnici tehničke kulture učenici su započeli s istraživanjem naše nematerijalne kulturne baštine i gotovo svaki školski sat pokušali su na maštovit način svojim rukama dočarati ljepote Slavonije, ali i tehničke vrednote koje nas okružuju.

    Ovaj kurikulum završen je izložbom učeničkih radova u Gradskoj knjižnici 4. lipnja ove godine, a vrijednost izložbe prepoznale su i druge institucije pa je izložba bila postavljena i u đakovačkoj Ergeli te Osnovnoj školi “Vjekoslav Klaić” Garčin, a u petak je u Gorjanima u Domu Lucije Karalić.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog