Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Ženska klapa Certissa na susretu mješovitih klapa

    I ove godine, u organizaciji mješovite klape Prvi Komin Snježanin, u nedjelju, 10. lipnja,  u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu održat će se susret mješovitih klapa na koji je ponovno pozvana, kao poseban gost, Ženska klapa Certissa iz Đakova.

    Ovaj nastup samo je jedna u nizu potvrda kvalitete izvedbe đakovačke klape Certissa.

    Naime ovogodišnju koncertno – ljetnu sezonu klapa je već započela u našoj regiji i to nastupom na 9. Memorijalu Darka Paurića u Osijeku kojim je ujedno HRT svečano obilježila 75. obljetnicu Radija Osijek.

    Uoči nastupa u Lisinskom Certisse će nastupati 9. lipnja na manifestaciji „ Aljmaška ribarska noć “, a nakon Lisinskog slijedi 16.lipnja sudjelovanje na Smotri „ Bocanjevci alaj ste milina„ na večeri ženskih vokalnih sastava.

    Ljetna sezona nastavlja se na Susretu klapa u Hercegovini – Grude 27.-28. srpnja, Susretu klapa u Istri – Trviž 4.-5. kolovoza, te Otočnom susretu klapa u Tkonu – Pašman 24.-25. kolovoza.

    U Đakovu klapa nema priliku nastupati sve do 3. Smotre klapa „ U srcu te nosim „ u vlastitoj organizaciji i to 8. rujna. Nadolazeća smotra bit će najveća dosad i međunarodnog je karaktera budući dolaze klape ne samo iz Hrvatske već i iz BiH, Slovenije i Austrije. Sudjelovat će pet muških klapa, tri ženske i tri mješovite klape.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog