Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Nagrađene i 4 đakovačke poduzetničke ideje

    Župan Ivan Anušić na prigodnoj svečanosti uručio je diplome najuspješnijim sudionicima projekta Najbolja poduzetnička ideja 2017. Na natječaj su stigle 42 prijave, a među 13 najbolje ocijenjenih ideja su i četiri s područja grada Đakova koje su nagrađene sa po dvije tisuće kuna.
    Roland Kolarević iz Đakova, odnosno njegov K&C Solutions obrt za poslovno savjetovanje nagrađen je za poduzetničku ideju “Breeder assistant” odnosno software za vođenje uzgajivačnice pasa, Dario Pavić iz Kuševca za ideju “parking garaže”, Vedran Đambić iz Širokog Polja za studentsku aplikaciju “StuOS”, a Marko Duvnjak iz Đakova za ideju “zdrava koža – sapun od kozjeg mlijeka s dodatkom magnezijeva klorida”.
    Ova nagrada Rolandu Kolareviću i njegovu poslovnom partneru Hrvoju Crnoji znak je da je još netko prepoznao zanimljivu poslovnu ideju.

    Osječko-baranjska županija pokrenula je projekt nagrađivanja najboljih poduzetničkih ideja u 2006. godini, a cilj je poticanje “start-up” poduzetnika, ali i onih osoba koje tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, na stvaranje novih proizvoda, odnosno usluga koji se mogu ponuditi tržištu.
    Među nagrađenima je i Vedran Đambić, iz Širokog Polja, student šeste godine medicine, koji je razvio studentsku aplikaciju.

    Osim Osječko-baranjske županije, sponzori nagrada su renomirane tvrtke s područja županije, a fond ovogodišnjih nagrada bio je 42 tisuće kuna. Prva nagrada iznosi 10.000 kuna, druga 7.000, treća 5.000, a preostalih deset po dvije tisuće kuna.
    Najboljom poduzetničkom idejom za prošlu godinu ocijenjena je ideja višestruke utičnice s mehanizmom za olakšano izbacivanje utikača čiji autor je iz Osijeka, druga nagrada otišla je u Dardu za poslovnu ideju teglice s raznovrsnim obrocima, a treća također u Osijek za poslovni pothvat za proizvodnju prersonaliziranog craft piva.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog