Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Još jedan projekt CET Platforme

    Udruzi C:E:T platforma, čiji predsjednik je Tomislav Bogdan, odobren je još jedan Erasmus+ projekt koji će se održati u Đakovu. Projekt je odobrila Nacionalna agencija za mobilnost i programe EU u okviru Erasmus+ programa – Ključna aktivnost 1 za područje mladih.
    “C:E:T platforma tako će, kako ističe Bogdan, u okviru projekta “Edukacija o ljudskim pravima za izjednačavanje Europskih vrijednosti“ (Human rights education for European values equalization) okupiti 32 mladih iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Kosova, Makedonije, Srbije, Mađarske, Ukrajine, Crne Gore i Bugarske.
    Glavne teme projekta su migracije i ljudska prava, a sudionici će sudjelovati u tematskim diskusijama, debatama, prezentacijama, kreativnim radionicama te ostalim oblicima neformalne edukacije”, pojašnjava Bogdan.
    Također, C:E:T platforma će, kako navodi, na projektu ugostiti i predstavnike Centra za mirovne studije iz Zagreba koji već 20 godina rade i djeluju u okviru tema migracija i ljudskih prava te predstavnike javnog i političkog života koji se bave zaštitom ljudskih prava u Hrvatskoj.
    Među ciljevima ovog desetomjesečnog projekta, čija realizacija je počela 1. kolovoza ove godine, je i podizanje razine ključnih kompetencija ljudi koji rade s mladima u području ljudskih prava, jačanje kapaciteta partnerskih organizacija te organizacija koje s njima surađuju, poticanje mladih na uključivanje u aktivno građanstvo i demokratski život, promocija socijalne uključenosti, tolerancije, solidarnosti i interkulturalnog dijaloga među mladima te podizanje svijesti o važnosti zaštite ljudskih prava te Europskih vrijednosti.

    dav


    Glavna aktivnost je tečaj osposobljavanja, a održat će se od 16. – 24. siječnja 2018.godine u Đakovu, najavljuje Bogdan
    U okviru projekta održati će se i cijeli niz lokalnih aktivnosti, predavanja i radionica kako bi se uključio što veći broj mladih i zainteresiranih građana na lokalnoj razini.
    C:E:T platforma poziva mlade koji su zainteresirani za uključivanje u aktivnosti za mlade te sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima i osposobljavanjima da se jave na croatia@cetplatform.org ili da posjete facebook stranicu https://web.facebook.com/cetplatformhrvatska/?fref=ts gdje mogu naći više informacija o tim aktivnostima.
    Vrijednost ovog projekta je 25 tisuća eura, tvrdi Bogdan navodeći da je u posljednje tri godine, koliko je CET Platforma aktivna, realizirano ukupno deset projekata ukupne vrijednost oko 200 tisuća eura, a kroz sve te projekte prošlo je više od 300 mladih iz većine europskih zemalja.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog