Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Web anketa: Hoćete li izaći na lokalne izbore?

    Lokalni izbori održat će se 21. svibnja. U Đakovu ima 7 kandidata za gradonačelnika: Branka Barna (Snaga Slavonije i Baranje), Sanja Bježančević (SDP), Maja Žulj, Stranka BM365, Ivana Matković (Živi zid), Robert Majstorović (Most nezavisnih lista), Marin Mandarić (HDZ) i Zoran Vinković (HDSSB, HSS,HNS, HSU, HSLS, HSP, Desno, NS Reformisti, OraH, Hrvatski laburisti, Blok Umirovljenici zajedno).

    Gradsko izborno povjerenstvo zaprimilo je i 9 kandidacijskih lista za Gradsko vijeće, a uz stranke koje su istaknule gradonačelničku kandidaturu, listu za GV predala je i Stranka umirovljenika te Nezavisna lista Zvonimir Novoselić.

    Od 9 općina s područja Đakovštine, najviše kandidatura za predstojeće lokalne izbore istaknuto je u Općini Drenje gdje je 5 načelničkih kandidata i 6 lista za Općinsko vijeće.

    Općina Gorjani jedna je od rijetkih u Hrvatskoj gdje je istaknut samo jedan kandidat za funkciju načelnika, dok je istodobno tri liste za Općinsko vijeće.

    U Levanjskoj Varoši 2 su kandidata za načelnika i dvije liste za vijeće, u Punitovcima također dva kandidata za načelnika i 3 liste za vijeće, dok se u Satnici Đakovačkoj za naklonost birača natječu tri načelnička kandidata i šest lista za vijeće.

    U Semeljcima su dva kandidata za načelnika i tri liste za vijeće, u Strizivojni 3 za načelnika i 4 za vijeće, u Trnavi 2 kandidata za načelnika i 4 liste za vijeće, a u Viškovcima je čak 5 kandidata za načelnika, a toliko je i lista za vijeće.

    Ovotjedno pitanje naše Web ankete je:

    Hoćete li izaći na lokalne izbore?

    View Results

    Loading ... Loading ...

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog