Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Pobjeda na međunarodnom nogometnom turniru i glazbeni nastup

    Učenici i nastavnici Srednje strukovne škole odazvali su se pozivu ravnatelja Kemijsko tehnološke škole iz Subotice Nikole Matkovića da sudjeluju u sportskim i kulturnim aktivnostima prigodom obilježavanja 120 godina rada nijhove škole, doznajemo od ravnatelja Mirka Ćurića. Đakovački učenici su se tako uključili u međunarodni nogometni turnir, ekipe iz Mađarske, Hrvatske i Srbije, koji su drugu godinu zaredom i osvojili. U polufinalu su pobijedili domaćine iz Subotice, a u finalu su bili bolji od Kemijske škole iz Beograda s 3:1. Za Strukovnu školu su igrali Mihael Kepić, Ante Gudelj, Valentin Sito, Stefan Andrijević, Domagoj Krajina, Dominik Radoš, Matija Živković, a vodili su ih profesori Alen Rajzl i Rolanda Lončarić Takač.

    Na svečanoj akademiji kojom je obilježen veliki jubilej Kemijsko tehnološke škole nastupio je i glazbeni sastav Srednje strukovne škole u sastavu Matej Imrović, Matej Radoš, Zvonimir Zrnić (učenici), Mario Beljan i Kruno Štrk (profesori).
    Osim sudjelovanja u navedenim aktivnostima, susret je iskorišten i za dogovore o nastavku suradnje dvije škole na novim projektima.
    Također, uoči posjeta Kemijsko tehnološkoj školi, učenici i nastavnici Škole posjetili su prostorije Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata gdje ih je primio Tomislav Žigmanov, ravnatelj Zavoda i jedni hrvatski zastupnik u srbijanskom parlamentu.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog